שאלה קטנטנה אליכם

שאלה קטנטנה אליכם../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

עוברת עליי תקופה לא ממש קלה עכשיו, ובגלל זה גם הגעתי לפה.. כי אני רוצה לשנות.. הבעיה היא שאני לא יודעת מה בדיוק אני רוצה לשנות.. זה בסדר
או שאני צריכה להגיע לתוכנית כשאני כבר יודעת בדיוק אילו שינויים אני רוצה לעשות
ואגב, אני תותי, בת 17. נעים להכיר

AIDA1

New member
היי תותי , נעים להכיר גם אותך ../images/Emo140.gif

לפי ההודעות שקראתי עד עכשיו ,רובינו במצבך , פחות או יותר ,כך שזה בסדר . אפילו אלה שיודעים איזה שינוי רוצים לא יודעים איך לעשות את זה . נתחיל בתוכנית של יעל ונקווה לטוב !

היי תותי,

את לא חייבת כרגע לדעת מה את רוצה לשנות. אם תחליטי לעקוב אחרי התוכנית, אני מקווה שתוך זמן קצר יהיה לך מושג. בהצלחה,

spectacular

New member
היי תותי,ברוכה הבאה,../images/Emo20.gif

הרצון לשינוי- מביא שינוי, בהצלחה.

א ס י ת

New member
spectacular אם הרצון לשינוי נשאר

בגדר משאלה, ולא נכנס לשלב של ביצוע, הוא לעולם יביא לשינוי. בפנטזיות אנחנו יכולים לעשות הכל. אני למשל בפנטזיה רוצה להיות רקדנית. אני יודעת שזה לא מעשי. כי הריקוד מושתת על חוסן גופני של אנשים צעירים. ואני כבר לא כזאת. אני שואלת את עצמי, האם כדאי להשקיע מאמץ אדיר במשהו שישא פירות בינוניים, או למצוא משהו אחר שאינו דורש חוסן פיזי ושם להגיע למירב הביצועים. ברור שאבחר את האופציה השניה. יש לי חברה שכל ראש השנה היא מספרת את התוכניות שלה לשנה הבאה. בשנה שתבוא היא צריכה לרזות, להכיר גבר לזוגיות, להתחתן, לאמץ ילד, למצוא עבודה, לעשות תואר שני. היא כבר בת 52 ולא עשתה שום דבר מהנ"ל. מה דעתכם יהיו הסיכויים שתעשה משהו מהנ"ל? נכון, אפס. אמרתי לה שאני ממליצה על להתחיל בהרזיה. אם היא מצליחה לעשות את זה, היא תצליח בשאר הדברים. מה היא ענתה לי, שאני משעממת ולא רצינית. כי אני לא מוכנה להשתתף בחלומות שלה. אמרתי לה שאני שומעת את החלומות האלה בדיוק, כבר 10 שנים, וקצת התעייפתי מהחזרות. אמרתי לה שכדאי לה לכתוב ספר, איך לעבור את החיים בסבבה מבלי לעשות כמעט כלום. אני בטוחה שהוא יהיה בסט סלר. אלא מה? גם לזה דרושה מחוייבות והתמדה, שמה לעשות, אין לה. משהו בגנים שלה התפקשש. מזל שהמשפחה עוזרת, וגם ביטוח לאומי. אחרת היא מזמן הייתה הומלסית. יש אנשים מקסימים כאלה. היא אשה מאוד אינטיליגנטית, והיא אשת שיחה טובה. ולכן היא חברה שלי. כל השאר לא מפריע לי. אלה הם חייה.

spectacular

New member
רצון .

יש הבדל בין פנטזיה לרצון, החברה שלך אמרה שאת לא מוכנה להשתתף בחלומות שלה, אכן חלומות, רצון זה משהו אחר, אני לא חושבת שמשהו בגנים התפקשש, הגנים דוקא עשו עבודה טובה, אבל זה לא מספיק , לשם הגשמת חלומות, מסיבות כלשהן,אנשים מוצלחים,מתקשים בביצוע, עד כדי חוסר ביצוע מוחלט, ומה שנשאר להם אלה החלומות, הם משתפים את הסביבה בחלומותיהם, כי הם לא מסוגלים להודות בכך שהם לא יכולים לבצע, אבל לפחות יודעים לזהות מה הם היו רוצים ,להיות מסוגלים לבצע, זה בעצם להתקע בתחילת השלב הראשון, ולהתקע זה ללכת אחורה, זה בטח מתסכל מאוד. רצון זהו כוח מניע, כמו מן דחיפה, אם לא עושים עם זה שום דבר הדחיפה היא סתם עוד מכה כואבת.

למעלה