שאלה קייצית

אירנה ק

New member
שאלה קייצית ../images/Emo11.gif

מה לעשות נגד
. כל החלונות עם רשתות, לא פותחים חלון בערב אבל בבוקר מאיה קמה כולה עקוצה
. אני פשות יוצאת מדעתי

פרלמנים

New member
אנחנו שמים מכשיר כזה בחשמל

הי אירנה, אנחנו שמים מכשיר עם טבליות של "סנו"-זה עוזר מאד (בשילוב עם רשתות בחלונות כמובן) נשיקות

אני גם!

אני משתגעת כל ערב מחדש מרדף יתושים מתחיל.. גם אצלנו החלונות עם רשתות אז מגיעים מהדלת או מחלון המרפסת... קודם כל למאיה יש תכשיר נגד יתושים שנקרא איתוש, תכשיר טוב שאנו מורחים על הגוף (לפעמים גם על שלי...) וזה די עוזר אבל מה עושים אם באמצע הלילה שומעים את ה בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז המנחוס הזה.... אין לי תשובה חלק יגידו לך לשים מאוורר ואז הם לא מגיעים, לא ניסיתי נסי ודווחי שבת שלום אורית

אנגלה3

New member
../images/Emo177.gifמרגיזים../images/Emo46.gif

אנחנו גם שמים את המכשיר החשמלי אבל עם הנוזל של ראייד, אין לו ריח לוואי. בקבוקון אחד טוב ל-45 לילות, או שכך לפחות כתוב על האריזה
לילות שקטים אנג'לה.

nush האחד

New member
באמת מכה... ../images/Emo67.gif

אחרי מחקר מעמיק בנושא ובירור עם מס' בתי טבע, מצאתי את הפתרון האולטימטיבי- ישנו שמן מיוחד שנקרא "סיטרונלה" ואת ריחו היתושים מאד לא מחבבים. למען האמת- גם אנחנו לא משתגעים עליו אבל העיקר עושה את העבודה. זה שמן מיוחד למבער (שבתחתית שלו שמים נר). צריך לטפטף 6 טיפות, להוסיף מים, להדליק את הנר וזהו. עובד פלאים וללא תופעות לוואי. אני נגד התכשירים האחרים, בעיקר אלו ששמים בחשמל- עלול להזיק לדרכי הנשימה. אגב, רעיון נוסף הוא המנורה הכחולה שמשמידה את היתושים. אני אישית ממש לא אוהבת אותה- עושה לי רע לשמוע אותה משפדת את היתושים ועוד יותר- להריח אותם... בעעע....

ליבי א

New member
את יכולה לקנות קילה

רשת שנתפסת על הקיר והיא עוטפת את כל המיטה אז אף יתוש לא יוכל להגיע אליהם. היום לצערי אני גם נלחמת על היתושים כי נוגה שלי כבר גדולה ולא מוכנה שנסים לה את זה. אני קניתי את זה באיקיאה בנתניה. לילה טוב לכולם.

אירנה ק

New member
באמת מתוקה. גמ לי בא לנשוך אותה

כל הז אני זמן אבל להבדיל מ
אני מתעפקת
תודה לכולם . השמן זה נראה לי טוב כי גם אני לא אוהבת כל התחשירים ששמים בחשמל ומורחים על הגוף במיוחד לקטנטנים
רציתי רק לשאול מה את עושה הרי גם הנר וגם המים נגמרים תוך שעתיים בארך וכל הלילה עוד לפנינו?

זהבה29

New member
../images/Emo82.gifבוקר טוב ושבת שלום.

גם מעיין מתעוררת כולה עקוצה. השמן נשמע באמת פיתרון טוב,אפה אפשר לרכוש אותו? יום טוב זהבה.

nush האחד

New member
אז ככה... ../images/Emo177.gif

גם אחרי שהנר נכבה, הריח עדיין נשאר בחדר (למרות שהחלונות פתוחים) ולמרות שהוא מאד חלש כעבור כמה שעות, כנראה שזה מספיק... כמענה לשאלתך, זהבה- ניתן לקנות את השמן (וגם את המבער, למי שאין... אבל ביננו- לאיזה זוג אין מבער...?
) בבית טבע. הייתי ממליצה לך לעשות סקר שוק קטן. אצלינו בבית טבע אחד מצאתי אותו ב-26 ש"ח ובאחר ב-11 ש"ח. כמובן לא של אותה חברה אבל ממש לא היה חשוב לי. זה לא מסוג הדברים שחשובה לי "פירמה"... לילות שקטים בכלל ומיתושים בפרט...

פרלמנים

New member
רק פתחנו פה...../images/Emo57.gif

עקצו את דניאל 4 יתושים בפרצוף... אולי נדבר על מיליון דולר, עדיף ?!

למעלה