שאלה קייצית

Vicky H

New member
שאלה קייצית ../images/Emo98.gif

אני מניקה את יובלי שלי כבר כמעט חצי שנה, הכל טוף ויפה (חוץ מהלילות שבהם הוא מחליט לקום בכל שעה...) אבל עכשיו שקיץ, פתאום אני שמה לב שהציצים שלי לא באותו הגודל
ציץ שמאל (שהוא גם המועדף על יובל) גדול בהרבה מהימני. מה עושים?
האם זה יעבור מתי שהוא?
שלא תבינו אותי לא נכון - מכיוון שהמצב ההתחלתי שלי דומה יותר לקרש גיהוץ מאשר לפמלה אנדרסון, הייתי שמחה אם הצד הימני ישתווה לשמאלי ולא להיפך...

טוטי30

New member
הרגת אותי עם הקרש עכשיו! ../images/Emo6.gif

אין לי מושג אבל איך לעזור לך... מקפיצה בשבילך

אני דווקא לא מהקרשים

וגם אצלנו ככה ימין (שהוא הפייבוריט של מיקה) יותר גדול משמאל... גם הציצי עובד על בסיס של היצע וביקוש.... אבל זה משהו שרק אנחנו שמות
אליו ברוב המקרים אפילו בעלי לא שם לב אלא אחרי ששאלתי אותו והוא בדק ת'נושא מקרוב במשך 2-3 דקות תמימות....

Vicky H

New member
אז זהו, שאצלי רואים את ההבדל

גם בעין בלתי מזויינת. ...רציתי לרשום מק
, אבל זה לא כשר
אז, מק

מתרגשת

New member
אוי ויקי את כל כך מצחיקה../images/Emo6.gif

אין לי מושג בנוגע לשאלה שלך אבל אני חושבת שאולי יוכלו לעזור לך בפורום הנקה או משהו כזה. בטח יש שם עוד מקרים כאלה ושאלות זהות לקראת הבקיני

אצלי עד היום...

כשהנקתי ואחר כך שאבתי תמיד אחד היה מלא חלב והשני מעט מאד. כמה שניסיתי לשאוב הרבה פעמים בציצי הקטן כדי להגביר שם חלב , זה לא עזר (בציצי אחד שאבתי 130 סמ"ק ובציצי אחד בקושי 60 סמ"ק ). היום שנה אחרי יש לי ציצי גדול וציצי קטן. נראה לי שאנחנו רואות את זה יותר מאחרים ועל חולצה לא מרגישים כל כך ובכלל תמיד אין סימטריה בין הציצים בלי קשר להריון ולידה....שאלו יהיו הצרות שלנו!!

כמיסה

New member
../images/Emo6.gifהתגלגלתי מצחוק...

אין לי הרבה ליעץ אלא רק לעודד בכך שהציצים שלי גם לפני ההריון ולפני ההנקה לא היו שווים (כמו כל דבר אחר בגוף האדם
) ופשוט חיים עם זה
ליובל

שירי ל

New member
זה קורה הרבה פעמים בהנקה

ולא תמיד חוזר לגודל המקורי, למרות שההבדל לא תמיד מורגש.

רות1974

New member
אולי תשימי איזשהו תוסף בחזיה, כמו

שיש בחזיות המרופדות. פעם ראיתי שמוכרים בחוברת של ויזה או בערוץ הקניות מן דברים כאלה מסיליקון שפשוט מכניסים לתוך החזיה וזה מגדיל את החזה. ואני בטוחה שגם כאלו שכרתו להן שדיים משתמשות בזה, פשוט תבררי.

למעלה