שאלה: קיר לבנים בסלון

bluenote

New member
שאלה: קיר לבנים בסלון

שלום לכולם, יש לנו סלון די גדול וקיר אחד ריק כרגע. חשבנו שבמקום לשים תמונות או מדפים כמו בשאר הבית אפשר ללכת על משהו נועז להפוך אותו (איכשהו) לקיר לבנים אדומות (או כל צבע אחר שיתאים). מצורפת תמונה לדוגמא. את הרעיון קיבלנו בעקבות איזה סרט שראינו וזה נתן תחושה של דירה ניו-יורקית כזאת, סטייל לופט או משהו מגניב. דבר ראשון רצינו לשאול אם זה נראה לכם רעיון טוב? דבר שני, רצינו לקבל רעיונות על איך לכל הרוחות אפשר לעשות כזה דבר? האם חייבים לבנות כזה קיר מלבנים אמיתיות? פעם ראיתי איזה תוכנית עיצוב שהשתמשו שם באיזשהו יריעת חומר שהיה מעוצב בצורת לבנים עם הטקסטורות והכל והאם פשוט מסמרו אותו לקיר וצבעו אותו בהתאם. משיהו מכיר? בקיצור, נשמח לשמוע את דעתכם. תודה! המשפצים.

0 אור 0

New member
שכחתם לצרף תמונה

על כל פנים, אם זה מה שאתם אוהבים ורוצים יש בכל חנות קרמיקה ציפויי קיר מאבן או דמוי אבן שניתן להדפיק על קיר קיים - ויש דוגמאות ממש יפהפיות, תוכלו למצוא משהו לטעמכם. תמונה של שגם אחד שאני חושבת להשתמש בו אולי באיזו פינה (החלטה סופית אחרי שאני אראה את החדר בנוי)

bluenote

New member
תודה,

האמת הדוגמא שאני מתכוון היא לקיר לבנים אחיד ואדום יותר (כמו בתמונה או משהו בסגנון), האם יש גם כזה להשיג בחנויות? יש לך מושג של עליויות פחות או יותר?

shlomit7

New member
לבנים לחיפוי

הלבנים שבתמונה אלו לבנים שרופות. אני אישית מאוד אוהבת את המראה של הלבנים הללו שמגיעות מפירוקים של בתים ישנים (בד"כ מגיע מאירופה). הם יוצרות את המראה ה"לופט" הניו-יורקי, אך החיסרון שלהם הוא שהן די יקרות... (משהו כמו 500 שקל למטר - רק חומר, ללא עבודה) וגם שהן עבות מכיוון שהן נועדו במקור לבניה ולא לחיפוי. לאקרשטיין יש לבנים שנראות כמו לבני סיליקט אבל דקות (2.5 ס"מ) שנועדו לחיפוי קירות. הן מגיעות גם במראה עתיק (יש לאקרשטיין אתר שאתה יכול לראות את כל הדגמים בו). אני יכולה להמליץ לך לחפות את הקיר בהן ולצבוע אח"כ בצבע לבן - גם מראה "ניו-יורקי"נפוץ.

bluenote

New member
תודה שלומית, זה מה שהתכוונו

נכנסנו לאתר של אקרשטיין וראינו את מה שיש להם. זה נקרא לבנת סיליקט ענתיק לחיפוי. הבעייה היא שזה עולה 200 ש"ח למטר רבוע, והקיר שלנו הוא איזה 9 מ"ר. לא חשבנו שמדובר על מחירים שכאלה (זה יוצא כמעט 2000 ש"ח בלי עבודה...) אם מישהו מכיר פתרון דומה אבל יותר זול נשמח לשמוע, ביינתים נראה לי שנרד מזה כרגע.. :( אבל תודה על העזרה!

רקמיכל

New member
עוד חברות

תבדקי מחירים ברביד http://www.ravid.org.il/ יש גם באיטונג http://www.ravid.org.il/ למרות שאין באתר, כדאי לטלפן ולבדוק.

0 אור 0

New member
אלו באמת המחירים שראיתי

סדר גודל בין 100-250 ש"ח למטר. פתרונות אחרים יכול להיות צייר אמנותי שלדעתי ייצא יקר יותר, או טפטים, שלדעתי יוצאים הרבה פחות יפה וזה לא ממש זה. לדעתי אם זה מה שיעשה לכם את סלון חלומותיכם, אז שווה את ההשקעה.

shlomit7

New member
עצתי ...

יש חברות נוספות שמחזיקות דגמים דומים, אבל ההבדל במחירים לא כזה גדול. אם יש לך ידיים טובות, אתה יכול לעשות זאת בעצמך ולחסוך את העבודה. אבל... לא הייתי הולכת בכיוון של משהו שנראה כמו...(טיח לדוגמא). אם אתה רוצה לתת לקיר מראה מיוחד אתה יכול לבדוק את האופציה של טיח פיגמנטי (טיח שמגיע בכל מיני מקרמים), טפט, צבע שונה (אולי אפור בטון..?). בכל מקרה, אם אתה מתעקש על המראה של הלבנים..לך על הדבר האמיתי או אל תלך על זה בכלל...

avivit28

New member
שלום לכולם חדשה../images/Emo13.gif יש לי רעיון ענק

בשבילך, אני עשיתי בסלון שלי דמוי אבן, יפיפה משהו מדהים קוראים לבעל המקצוע אלי והוא אומן ולא יקר בכלל ואת יכולה לבחור את הצבע הגוונים של האבו שיתאים לבית וזה פשוט מקסים אם תרצו אני אשמח ללת את מספר הטלפון תשלחי לי מסר ודרך אגב הוא גם צובע את הקירות והוא בעל מקצוע מאוד אחראי ורציני מקווה שעזרתי יום טוב

למעלה