שאלה קלה לנשים שביננו.

שאלה קלה לנשים שביננו.

היי...אני סטודנט ב "בצפר" ולומד במגמת קופרייטינג, ולצורך משימת פרסום אני צריך את דעותיהן של הנשים ביננו בנוגע לחזיות במידה גדולה. אני מודה זה נשמע דיי סוטה אבל אני שואל את דעתכן בנוגע לדברים שאולי יוכלו לעזור לנשים שסובלות מחזיות לא נוחות ולא מתאימות לה.אני אשמח לקבל איזו תובנה פנימית שאתן חושבות לגבי החזייה שלכן. השאלות שלי הן: במה הייתן משנות את החזיות שלכן? איך הייתן מרגישות אם לא היו ממציאים חזיות במידות גדולות? למה אתן לובשות חזיות? מה מפריע לכן בחזיות שלכן? אני אשמח לשמוע תגובות,וברגע שיהיה מוצר מוגמר אני יותר מאשמח להראות תוצאות כאן. תודה רבה רון לוי

magenta73

New member
רון לוי

לי אין ממש בעיה אם חזיות במספר גבוה מה שכן - ממה שהבנתי - החזיות במספר גבוה, רובן לא סקסיות בעליל ונשים במידה גדולה היו שמחות גם לקצת מלמלה וכו'. בהצלחה.

dify

New member
לא נשמע הגיוני

אתה עוסק בקופירייטינג או בתפירה??? איזה מוצר מוגמר תראה בדיוק? יש לך מושג מה שולט היום בשוק? אתה מבין בכלל איך חזיה בנויה? אתה רוצה לדעת באמת מה הבעיה עם חזיות במידות גדולות? יש אנסוף דיבורים על זה ברשת (ובפורומים, לך לפורום אופנה מלאה למשל...) לי אתה נשמע לא אמין בכלל. אם היית רוצה היית יכול למצוא מלא שירשורים על חזיות בפורמים שעוסקים בנשים ובאופנה והורות לגיל הרך וכד'. ואני עדיין תוהה- מהו המוצר שעליו אתה בכלל עובד? מה אתה אמור להפיק? פרסומת או חזיה מבד?

למעלה