שאלה קלה על כלכלה

ilan1998

New member
שאלה קלה על כלכלה

האם אפשר להתפרנס מהדרכת ספינינג בתור עבודה יחידה...? או שזה יותר בא בתור "השלמת הכנסה" כזאת... אשמח לדעת את דעותיכם... שבוע טוב ומבורך(וקצר שיגיע כבר חמישי...)

Tami661

New member
G... תענה לו בבקשה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וברצינות

אפשר להתפרנס מהדרכת ספינינג, אולם לשם כך אתה צריך נסיון (משמע: וותק), רכב, לא להיות בררן, להיות מדריך טוב - "הכי" טוב שאפשר, לדעת לקנות את לב המתאמנים (ופקידות הקבלה
) או לחילופין... פשוט להיות מיוחצן או מקורב ל... נראה לי שזו הדרך הקלה יותר
בוקר אור ושבוע טוב
מה יש יום חמישי? אולי תשתף אותנו?

ilan1998

New member
מה יש יום חמישי?

אני בורח מוקדם מהעבודה בשביל להספיק לעשות ספינינג בחיפה

shiri 80

New member
לא יודעת איפה נמצא בדיוק

אבל זה בראשלצ בתוך קניון כזה מקום נחמד ביותר שאירח אותנו בעבר למרתון .... ולפחות לגביי אחד המדריכים אני יכולה להגיד לך שתלכי על זה הוא נשאר עד סוף האימון ודואג להעביר אחלה של אימון &quot

Gspin

New member
פרנסה וספינינג

אני לא מתאמן/ אתאמן יותר מ 5-6 פעמים בשבוע. אין לי זמן (לימודים) ואין לי רצון (להפסיד את האימונים שלי לטובת הדרכה). ישנם מדריכים המעבירים יותר מאימון ביום, וגם יותר משניים. רוכבי אופניים מקצועיים מבלים הרבה על האוכף, אך אל תשכח שדה- פקטו, אימוני הספינינג אינם דומים ברוב המקרים לאימונים בחוץ (ולו רק בגלל העצימות). אם אתה מאמן כושר כללי (עם זמן חופשי), נתב את כישוריך לתחומי הדרכה אחרים מלבד הספינינג וכך תוכל לדאוג להשלמת הכנסה.

תעשה חשבון פשוט

השכר לשעת אימון נע בין 100-150 ש"ח. נאמר בממוצע 120. כדי לחיות נורמלי (אם אתה עדיין לא בעל משפחה) אתה צריך 7000 ש"ח בערך. 7000/120= 60 שיעורים בחודש , קרי כמעט 3 ביום , כמעט כל יום. תוריד מזה הוצאות דלק, דיסקים, מחשב, בגדים, ושאר הוצאות... תשאיר את זה לפיצוחים של שבת...

למעלה