שאלה קלה..

גרי רשף

New member
שאלה קלה..../images/Emo22.gif

מה המשותף לשירים הבאים: אלף נשיקות (יהורם גאון) מליון דולר (רפי פרסקי) יפה שלי (אייל גולן) עוד לא תמו כל פלאייך (רמי קליינשטיין) ובדוחק- גם פראג (אריק איינשטיין)..

dearj

New member
פירוש

אלף נשיקות = נשיקה ראשונה לא תמו כל פלאיך = ארצנו הקטנטונת יפה שלי = אם תרצי פראג = ? (אל העיר? שיר שחלמתי?) מליון דולר = מליון או דולר?

גרי רשף

New member
פתרון לשאלה קלה../images/Emo22.gif

לא סתם קלה, אלא קלה נאה וחסודה: אלף נשיקות: כמו פרחים מושלכים על כלה (לא זוכר את הציטוט המדוייק כרגע), מליון דולר: קבלו את החתן והכלה במחיאות כפיים סוערות, יפה שלי: תהיי לי לחלה
, עוד לא תמו כל פלאייך: כלה יפהפיה, פראג: בשלישית כלה כוחו.. כן, כן, אני יודע- רציתם להגיד אבל התביישתם. יללה, לכו ללמוד מקצוע, לא נראה לי שיצא מכם משהו..

אהה ???

אולי תקשיב לשירים לפני שאתה כותב את החידות ?? יש לך טעויות עצבניות גם במיליון דולר של פרסקי, וגם באלף נשיקות של יהורם... ופראג ממש לא מתאים לתשובה שלך, גם לא בדוחק...

ST

New member
מה? מי? למה? ../images/Emo29.gif

מה אתה רוצה מגרי? לפני שאתה כותב כזאת תשובה, תבדוק בבקשה את מה שאתה אומר.. אין לגרי שום טעות ב"אלף נשיקות", כמו גם ב"מיליון דולר"... ובקשר לפראג - דווקא אהבתי את הרעיון, וגרי אמר מראש שזה בדוחק, ולא כמו השירים האחרים, אז איפה כאן הבעיה? בבקשה ממך, אם תוכל להתבטא בצורה קצת יותר מנומסת... תודה, אסתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי לא כ"כ קלה כמו שאתה חושב...

לא הייתי עולה על זה בחיים! לא רק שאני לא מספיק מכירה את הטקסטים שלהם, אפילו לא חשבתי בכיוון... כמו שקרה גם לי בעבר - כנראה שדווקא חידות שחושבים שהן קלות קשות משאנחנו חושבים, ודווקא חידות שיש לי תחושה שלא יפתרו במהרה נפתרות בצ´יק... עינת

למעלה