שאלה קלה..

שאלה קלה..

אני וחבר שלי חוגגים חודש עוד מעט [ז"א חודש מאז הפרידה..הרי היינו חברים 3 חודש..נפרדנו ל3 חודש והנה אנחנו שוב חוגגים חודש מאז הפרידה] בקיצור..הוא ככל כל הבנים הטיפוסיים אוהב את כל השטויות האלה.. ממ מכירים את החנויות האלה עם כל החפצי כסף וזכוכית האלה כמו טלסקופים ענקיים אולרים חרבות סכינים שחמט מזכוכית וכאלה דברים..שאנו הבנות לא מבינות "מה הולךך?!" ולמה שהוא רואה שחמט מזכוכית הוא מתלהב יותר מאשר שהוא רואה אותך.. חח אבל עזבו את זה.. בקיצור יש לכם רעיון למתנה? אבל משו שיהיה לי יותר בטחון להביא לו מאשר "הנהה בבקשה..סכין יפנית חדשנית!" [?] ואם אין לכם רעיונות.. חשבתי על חרב.. אבל אני חייבת לחרוט משו יפה.. יש לכם רעיון? ובבקשה אל תגידו לי "למענך הייתי רוצחת !!"... אשמח לרעיונות תודה :)

Twistttttt

New member
לא הבנתי..

אין לך ביטחון להביא לו סכין יפנית אבל כן חרב?! ואת יכולה לחרוט משו שלא בהכרח קשור למתנה הספציפית אלא משו מהלב..

Paranoid Eyes

New member
לא נכון :)

תפנק אותי עם דברים מסבון של פעם... תראה איזה שימוש אני מוצאת להם

הממ..

אם הוא מעשן את יכולה לקנות לו איזה משהו חמוד עם חריטה.. הממ כאילו משהו שהוא ישתמש בו.. לא איזה חרב שסתם תשב על הקיר.. ( אלא אם הוא ישתמש בה...:).... ) הממ את יכולה גם לחפש איזה גדור בדולח חמוד.. ( אם זה לא עולה הרבה.. ) ולכתוב לידו כשאתה מרגיש קצת לבד וקשה לך תמיד אתה יכול להציץ בכדור ולראות את זאת שאוהבת אותך הכי בעולם בכל העולם.. הנה התאמצתי בשבילך על רעיון...

חחחח חמוד..

אבל מה הוא ייעשה עם כדור בדולח לעזאזל?.. אני יודעת שהוא משוגע על הדברים האלה,אבל אני רוצה להביא לו משו עם בטחחון...לא משו ו"קח...מקווה שתבין מה זה.." =/

pain is MY love

New member
אני קניתי לחבר שלי

זיפו מאחורה כתבתי "תן לי להדליק אותך..." אבל זה רק במקרה שחבר שלך מעשן

נעשה כבר..

קניתי לו זיפו וכתבתי מאחורה M&D והתאריך שלנו..על חריטה של לב..משו פצצה..זה לא יישכח בחיים =]

למעלה