שאלה-קנדה

margogo

New member
שאלה-קנדה

שלום אנשים! יש לי תואר ראשון ברוחות, איפה אפשר לברר על סחר הרוקחים בקנדה? ועוד, איםה אפשר להתעדכן על ההשכלה הדרושה בקנדה, הכוונה לתואר שני תודה !!!!!!!!!

gilad_no

New member
תלוי איזה סוג תואר

בחרת התמחות ברוחות עזות או רוחות רפאים? לגבי סחר הרוקחים, הוא דיי בשפל כיום. תוכל לקנות רוקחים בכמה דולרים בודדים. רק אל תשכח לבדוק היטב שהם מחוסנים.

predoc

New member
אתה לא קורא את ההודעות עד הסוף

ברור שהתואר הוא ברוחות רפאים. מה זה פה ? אחרת זה היה תואר במטאורלוגיה כמובן. והוא מסביר הייטב שהוא גם עוסק בתחום וסוחר ברוחות של רוקחים. כנראה תת התמחות ספציפית. אתה צודק ששוק הרוקחים בשפל תקופה שכזאת לעומת זאת רוחות של רוקחים נמצא בעלייה מתמדת ויש כמה חברות שהונפקו בבורסה. הם נמכרים בבקבוקים וצריך לבדוק טוב טוב את התווית ושהפקק סגור הייטב. שמעתי שיש גם גירסה בפחיות. ואין מה לדאוג אלו רוחות של רוקחים מחוסנים עם תו תקן ISO-9006 אני חושב שזה על המדפים ליד ראד בול אבל קצת יקר איזה 50 דולר לרוח של רוקח. אני חושב שרוחות של רואי חשבון יש עכשיו במבצע. מצטער - 0500 ואני בעבודה....תסלחו לי אם פגעתי במישהו

EB2

New member
רוקחות בקנדה

כנסי לאתר של אגודת הרוקחים בקנדה יש מידע רב. http://www.pharmacists.ca/content/about_cpha/about_pharmacy_in_can/licensing/index.cfm

margogo

New member
תודה רבה לעונים! אשמח לקבל כל מידע נוסף לגבי

הרוקחות בקנדה! יש להם איזשהו אתר ששם אפשר להתעדכן לגבי הסחר במקצועות השונים?

margogo

New member
ועוד משהו! תואר שלי ברוקחות!!!!!!

רציתי לדעת מה מבוקש שם לתואר שני! ומאוד התבעסתי שהסחר נמוך.....

שכר, שכר, שכר עבודה של רוקחים

לא נהוג כאן לתקן שגיאות כתיב של עולים חדשים, ולקויי למידה. מתייחסים לתוכן של השאלה ולא לעניין השולי הזה. נכון ששגיאות כתיב תיכף מדליקות אור אדום כאילו זה הטרול שלנו אבל זה לא תמיד הקייס. ולעניין נושא השכר של רוקחים שכרם נחשב לבינוני ומעלה, מעל 50,000 דולר לשנה. ראו בקישורים.

ביקוש, גובה שכר, הסבה ורישוי למקצועות בקנדה:

לבקשת קבים אני מביא כאן את הקישורים למנועי החיפוש בנושא, אנא על תשאלו לגבי כל מקצוע בנפרד. קצת עבודה שלכם לא תזיק, אי אפשר להכניס לשאלות הנפוצות את כל המקצועות כי מרוב עצים לא ימצאו את היער.

למעלה