שאלה קצין ארגון רפואה?

swimmer

New member
שאלה קצין ארגון רפואה?

הייתי רוצה לדעת כל מידע אפשרי על קצין ארגון רפואה. מאוד אשמח אם אוכל לדבר עם קצין כזה. השאלות שלי. 1)מה הוא עושה בדיוק? 2)האם יש אקשן בתפקיד או סתם ניירת? 4)צריך כשרונות כלשהם לנהל את העניניים, או שכל אדיוט יכול? 5)כמה ימי מילואיים בשנה אני יעשה? 6)כל מידע נוסף יתקבל בברכה? אם יש קצין כזה שמוכן לדבר איתי באסיקיו על הנושא אשמח מאוד האסיקיו שלי הוא:97470701. תודה מראש

מדובר במגוון של תפקידים

קציני ארגון רפואה יכולים להיות מוצבים במקומות שונים ולעיתים התפקיד משתנה בהתאם להצבה. כמו-כן יש בדר"כ תפקיד שני אחרי שנה על מנת לגוון מדובר בתפקיד בו לא עובדיעם קשה מידי ואתה יוצר את העניין והיקף העבודה בעיקר בעצמך. במילואים יש מגוון של פעילות ותפקידים. בד"כ בין 20 ל-30 ימי מילואים בשנה.

פירוט

קצינים אלה מוצבים מרמת חטיבה ומעלה והם אחראיים על המרפאה החטיבתית ועל החובשים בה פיקודית ועל חובשי הגדודים מקצועית. בתרגילי החטיבה הם לוקחים חלק ויחד עם הרופא החטיבתי הם אחראיים על ריכוז הדיווחים ניוד והצבת כוחות הרפואה, הפינוי ועוד. בשטחים קציני ארגון אחראיים על כל תחום הרפואה מתאונת דרכים קטנה עם נפגעים קלים ועד לפיגוע המוני. להצבת הכוחות, הזנקתם לארוע, הטיפול בנפגעים והפינוי.

למעלה