שאלה קצרה במיוחד

Folklore

New member
שאלה קצרה במיוחד

כרכני תירס, יכולי לחיות ביחד בטרריום אחד? אני מתכוון גם לבייביס... אני מגדל אחד, והציעו לי עוד אחד בערך באותו הגודל.

bendj123

New member
יכולים אבל לא מומלץ......כי......

אם אחד חולה אזזז יכול להדביק תשני או יהיה לך קשה לאבחן מי חולה למשל ע"פ הצואה..... בקיצור אפשר.......אני מכיר הרבה שמגדלים זוגות.....וסבבה כבר כמה שנים....

רן333

New member
לנושא הגידול של מספר נחשים יחד

התייחסתי מספר פעמים בעבר. תוכל למצוא את ההתייחסויות בעזרת אופציית החיפוש המתקדם. במקרה של נחשים צעירים מאוד, החשש העיקרי (שלי, לפחות) הוא מתאונות אכילה למיניהן, שעלולות להתחיל בשני נחשים, ולהסתיים בנחש אחד שמן.

Folklore

New member
אכן הייתי צריך להרחיב..

כן, כמובן שאפריד אותם ביום ההאכלה, די ברור לי אישית שהאכלה זה משהו שנעשה בניפרד. יותר מפריעות לי המחלות האמת. אני יוצא מנק. הנחה שזה תלוי בהגייניה של הטרריום שלהם.

לא רק.

אם אצל אחד מהם מתפתחת מחלה זה לא אומר שאתה תראה סימנים בטרריום לפני שהשני ידבק. וזה שאתה מפריד בזמן האכלה זה לא בהכרח מה שימנע שאחד מהם יהרוג את השני, זה רק מקטין את הסיכון. ואפילו אם תנקה את הטרריום פעמיים ביום סביר מאוד להניח שיהיו זמנים שתהיינה "יציאות" בטרריום והנחשים יבואו איתן במגע לפני שתספיק לנקות. תחליט מה שאתה חושב לנכון רק תתחשב בכל האפשרויות שהועלו כאן, ובשירשורים אחרים בנושא.

Folklore

New member
אוקי תודה!

מקסימום יש לי פה עוד טרריום עודף, למקרה שאני מרגיש שזה לא הולך.

למעלה