שאלה קצרה למורעלי ברוזה.

• פותח הנושא joko7
  • פורסם בתאריך

joko7

New member
שאלה קצרה למורעלי ברוזה.

שלום לכולם. מה שם השיר החדש של ברוזה,השיר עם הערבי אני מתכוון והיכן אפשר להשיג אותו? תודה מראש.

joko7

New member
תודה רבה ידידי אבל זה שהשיר

נמצא בתחנת רדיו זה לא עוזר לי הרבה. אם למישהו יש את השיר הזה שלם ללא קיטועים וללא הפרעות של שדרנים מאוסים אז אני אשמח אם ישלח לי הודעה. תודה מראש.

joko7

New member
מישהו יכול לעזור לי עם השיר הזה?

תעשו טובה חברים,הבטחתי לאהובת לבבי את השיר ולא הולך לי להשיג אותו,תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

glitter8

New member
יש לי אותו מוקלט

איך זה יכול לעזור לך אני בצפון הרחוק

joko7

New member
תודה רבה לכל המשיבים.

מי זה ניר? לבחור מהצפון שהשיב לי,מרחק זה לא הבעיה אנחנו מתקשרים ושולחים חומר לאנשים בקצה השני של הכדור
בתחום הטכני אני מתמצא בצורה טובה ויש כמה אפשרויות שחלק ממש פשוטות וחלק דורשות מעט ידע,אם הקלטת את השיר מהטלוויזיה לווידאו אז זה לא כל כך פשוט,צריך כאן לחבר את הווידאו למחשב וצריך כרטיס לכידה ותוכנה,אם התעסקת עם הנושא הזה אז אין צורך להסביר לך ואם לא אז אינני רוצה לסבך אותך ואני איאלץ לוותר. אם השיר מוקלט מהרדיו לטייפ רגיל אז זה בערך כמו עם הווידאו אבל כאן אפשר בלי כרטיס לכידה ורק עם תוכנה ללכידה שמאפשרת להקליט על ההארד דיסק במחשב. האפשרות הקלה מכולן זה להניח שהשיר יושב אצלך על דיסק או על ההארד דיסק במחשב ומשם נשאר רק הטיול בדואר האווירי. כנראה שאין לי מזל בקטע הזה(*&*) הרבה תודה לאלו שמנסים לעזור.

glitter8

New member
הבחור מהצפון זו בחורה...

הי יש לי על קלטת אודיו חבל שאתה לא מתעסק עם צ'קים... ביי ענבל

joko7

New member
שלום ענבל,מצטער על הטעות אך אינני

נוהג לפשפש בכרטיסים אישיים של גולשים כבדרך קבע ואם אינני רואה שבתכתובת הינך משתמשת בלשון נקבה אז אני מניח שמדובר בזכר,קבלי התנצלות. לעצם העניין:קלטת אודיו היא דבר שבלשון המעטה אפשר לכנותו "מעאפן" והאיכות שגם כך על הפנים רק הולכת ונשחקת עם כל השמעה,מדובר בהקלטה אנלוגית שגרועה בין כה ואם ההקלטה נעשתה על קלטת שאינה כרום ואינה חדשה לחלוטין אז חבל להתאמץ בכלל להקליט. בהנחה שלא היתה ברירה אלא להשתמש בקלטת אודיו והיא כפי שציינתי מטיפוס הכרום וחדשה וההקלטה התבצעה על טייפ איכותי בעל ראשי הקלטה במצב סביר לכיוון המצויין אז זה הרע במיעוטו ומכאן אני כבר יכול להשתמש בציוד להקלטות דיגיטליות שאינו קשור למחשב האישי ולהעביר בצורה טובה יחסית(אין להשוות זאת בשום פנים ואופן להקלטה ממאסטר דיגיטלי) מהקלטת לדיסק ובפורמט קצת יותר איכותי מ MP3 המעאפן. עד פה זה היה סתם בשביל ההעשרה החלקית בקטע הטכני אבל יש מצב נתון,כרגע המצב הנתון אומר שיש לך את השיר על קלטת אודיו ואני שואל את עצמי אם את יכולה לעשות את הצעד הנדרש בכדי להפוך את השיר לזמין דיגיטלית על המחשב שלך,כמובן שיש על מה לדבר מבחינת התגמול ואני אשמח להגיע איתך להבנה בכדי ששנינו נצא מבסוטים מהעסקה. לסיום תרשי לי לומר לך ענבל יקרה שלעולם לא יהיה לך חבר יותר נאמן מכסף מזומן וצ'קים הם בבחינת "כורה בור ויפול בו"
שיהיה לך המשך שבוע פורה מענג וחסר דאגות.

למעלה