שלום ענבל,מצטער על הטעות אך אינני
נוהג לפשפש בכרטיסים אישיים של גולשים כבדרך קבע ואם אינני רואה שבתכתובת הינך משתמשת בלשון נקבה אז אני מניח שמדובר בזכר,קבלי התנצלות. לעצם העניין:קלטת אודיו היא דבר שבלשון המעטה אפשר לכנותו "מעאפן" והאיכות שגם כך על הפנים רק הולכת ונשחקת עם כל השמעה,מדובר בהקלטה אנלוגית שגרועה בין כה ואם ההקלטה נעשתה על קלטת שאינה כרום ואינה חדשה לחלוטין אז חבל להתאמץ בכלל להקליט. בהנחה שלא היתה ברירה אלא להשתמש בקלטת אודיו והיא כפי שציינתי מטיפוס הכרום וחדשה וההקלטה התבצעה על טייפ איכותי בעל ראשי הקלטה במצב סביר לכיוון המצויין אז זה הרע במיעוטו ומכאן אני כבר יכול להשתמש בציוד להקלטות דיגיטליות שאינו קשור למחשב האישי ולהעביר בצורה טובה יחסית(אין להשוות זאת בשום פנים ואופן להקלטה ממאסטר דיגיטלי) מהקלטת לדיסק ובפורמט קצת יותר איכותי מ MP3 המעאפן. עד פה זה היה סתם בשביל ההעשרה החלקית בקטע הטכני אבל יש מצב נתון,כרגע המצב הנתון אומר שיש לך את השיר על קלטת אודיו ואני שואל את עצמי אם את יכולה לעשות את הצעד הנדרש בכדי להפוך את השיר לזמין דיגיטלית על המחשב שלך,כמובן שיש על מה לדבר מבחינת התגמול ואני אשמח להגיע איתך להבנה בכדי ששנינו נצא מבסוטים מהעסקה. לסיום תרשי לי לומר לך ענבל יקרה שלעולם לא יהיה לך חבר יותר נאמן מכסף מזומן וצ'קים הם בבחינת "כורה בור ויפול בו"
שיהיה לך המשך שבוע פורה מענג וחסר דאגות.