שאלה קצרה, תשובה מהירה - סבב 1

piper cub

New member
שאלה קצרה, תשובה מהירה - סבב 1 ../images/Emo219.gif

סיטואציה: אתם עומדים לצאת ל-away mission לכוכב לכת שבו לא דרכה רגל אדם. אטמוספירה רגילה, אין דברים מיוחדים ידועים או צפויים. המשימה: אתם אחראיים על הציוד הרפואי וצריכים להחליט על פריט 1 בלבד מהרשימה הבאה אותו תוכלו לקחת כפריט בודד במקום לקחת medkit שלמה. (מה לעשות, לאף אחד לא היה כח לסחוב אותה, כולל אתכם...). רשימת הפריטים האפשריים (כולל פרוט מקוצר ביותר למי שלא מכיר): 1. dermal regenerator - מכשיר שמחדש את העור מחתכים קלים עד בינוניים, כוויות וכו'. 2. cortical stimulator - מכשיר שמגביר/מגרה את פעולות המוח, יעיל למניעת מקרים של מוות מוחי ועוזר בעוד מגוון מקרים בהם המוח לא במיטבו. ניתן להשתמש בו גם להחייה. 3. medical tricorder - מכשיר לגילוי ואבחון רפואי. מקביל לחברו ה-tricorder, רק שהראשון מסוגל לאבחן מחלות/פציעות, סכנות ביולוגיות, וירוסים וכו'. 4. hypospray - הגרסה המסע-בין כוכבים למזרק. יכולה להיות מלאה עם דבר אחד אותו אתם מחליטים מראש (אם בחרתם בזה, אנא ציינו במה מיליתם לפני המשימה). 5. cortical monitor - מכשיר העוקב אחרי הפעולות העיקריות של המוח ויודע "לשדר לאחור" (כלומר, ל-tricorder של איש צוות אחר) ולהתריע על בעיה. 6. cortical inhibitor - מייצר גלים שמונעים מזכרונות (טראומטיים) מלצוף אל המודע. הערה קטנה - כמו שכולם יודעים, בכל away mission, משהו חייב להתפקשש. נ.ב. אין אפשרות לעשות beam out מייד כי איך שיקרה משהו יאבד הקשר עם הספינה, כך שאי אפשר לענות "הייתי עושה beam out"
.
אז, מה הבחירה שלכם?

dermal regenerator

בהתחלה רציתי לבחור את הטריקורדר, עד שאמרת שאי אפשר להשתגר חזרה... אז חוץ מהטריקורד וה-dermal regenerator , שאר הדברים פשוט ספציפיים מידי ויעזרו למקרים בודדים בלבד, לדעתי. לכן בחרתי בזה.
משחק חמוד.

n i v1

New member
משחק נחמד, ונילי

למה אני לא מתפלא שלקחת את ה dermal regenerator ? אני הייתי לוקח את הטרייקורדר בכל מקרה

dudwity

New member
dermal regenerator ...מפני ש..

הוא הכי אפקטיבי לפגיעות נפוצות ושטחיות. הטריקורדר יכול לאבחן מצבים הרבה יותר מסובכים אך לא יהייה ניתן לטפל בהם בכל מקרה לכן הוא יהייה מיותר, אז אם יורדים לבסיסי ביותר הייתי לוקח את ה dermal regenerator . כל השאר קצת יותר אקזוטיים.

oblique

New member
אני היייתי לוקח מלחיה עם LED בקצה שלה../images/Emo163.gif

כי אצטרך לראות איך אני זורה מלח על הפצעים של מנהיג המשימה לא?

למעלה