שאלה קצרה

LightbuIb sun

New member
שאלה קצרה

האם לדעתכם הלהקות בלאקפילד ופורקיופיין טרי הולכות להמשיך בקו המוזיקלי שלהן, (פורקיופיין ימשיכו עם הכיוון המטאלי, ובלאקפילד ימשיכו עם המלנכוליה), או שלדעתכם יש ללהקות האלו עוד הרבה דרכים להפתיע אותנו בעזרת תפניות וריגושים? תתפרעו

alon5559

New member
שאלה קצת קשה,

לגבי פורקיופיין טרי- נדמה לי שבאלבום הבא תהיה קצת ירידה מהכייון המטאלי- נדמה לי שמיצו אותו, מצד שני לא רואה סיבה שסטיבן יחליט שנמאס לו לגבי בלאקפילד- נדמה לי שהם ימשיכו עם אותו קו, אף על פי שלדעתי כדאי לשנות פן מסוים במוזיקה שלהם באלבום הבא.

Apoca1ypse

New member
הייתי רוצה שהם היו משלבים

יותר עם האורקסטרה ההרמונית בשירים של בלאקפילד I משהו בסגנון של Lightbulb sun או המשכו, יהיה נחמד ד"א אחרי הרבה הרהורים הוא הפייבוריטי שלי, לפחות לעכשיו ניק יפה, אמרתי לך כבר נועם?

InnocenceLost

New member
אני מאמינה ש..

האלבום הבא של פורקיופיין יהיה דומה לנוכחי, כי הוא משחק להם מצליח להם אז הם ינסו לדעתי למשוך עוד את ההצלחה לעומתם בלאקפילד נראה לי יפתיעו , אחרי האלבום השני שהוא הרבה פחות מוצלח מהראשון הם יבינו שצריך לנסות גם דברים חדשים :) לפחות זה מה שאני מקווה אבל יהיה טוב!

AmiTrigger

New member
ת'אמת

אני הרבה יותר התחברתי אל האלבום החדש של בלאקפילד מאשר אל הראשון...אני אישית חושב שזה אלבום מעולה. אני מקווה שהאלבום הבא של פורקיופיין ישלב אלמנטים שונים מהאלבומים הקודמים שלהם... אני מקווה שיהיה משהו כמו האלבום האהוב עליי.. Lightbulb Sun

AmiTrigger

New member
בעע התבלבלתי.. התכוונתי לרשום In Absentia

במקום לייטבולב סאן..

למעלה