שאלה קצרה

bouquet garni

New member
למה ../images/Emo35.gif

בגלל שיש התאמה גיאוגראפית בין הסושי למשקאות שמנית ? האמת היא שהשאלה טובה ולדעתי זה מאד תלוי בהרבה גורמים בינהם - מה יש בסושי. נראה לי שיילך מצויין עם יין לבן בעל חומציות יחסית גבוהה כמו ריזלינג וגם יילך מצויין עם גוורסטרימנר. אכלתי פעם במקום שממליץ לשתות עם הסושי פינו נואר בטענה שזה יוצר שילוב של ים ואדמה - אני אישית לא אהבתי אבל היו כאלה שהתלהבו.
 

עגת

New member
אז ככה

תה ירוק - כי זה מה שהורגלתי לשתות,( בזמן אכילת הסושי)במקום שלמדתי לאכול סושי, עם ריפיל בלי סוף. בירה יפנית - כי זה טעים לי עם הסושי. ואידך - זיל גמור. (נ.ב.גם שיכר השזיפים טעים לי מאוד עם הסושי)
 

kaya11

New member
אם אתה כבר מונה משקאות יפנים

אל תשכח את שיכר השזיפים היפני... ביפן אכן שותים לרוב בירה או סקה עם הסושי אבל כמו שבוקה גרני כתב יין לבן טוב הולך מצויין...
 
סטטיסטיקה

בסקר שנערך בלוס אנג'לס ובסן פרנציסקו בדקו את היקפי צריכת המשקאות בסושי-ברים, ואלה הממצאים: 29% שתו תה, בדר"כ ירוק 21% לגמו יין, מהם 16% העדיפו סאקה והיתר יין לבן מקומי 19% העדיפו מים (מינרליים, אין סטטיסטיקה על מי ברז) 17% הלכו על בירה (בדר"כ אמריקאית, רק 6% שתו קירין או בירה יפנית אחרת) 11% שתו משקאות מוגזים (תביא איזה שני קליפורניה רול ודיאט-קולה) 3% הנותרים התחלקו בין שותי הקוקטיילים, ה-smoothies והשייקים
 
למעלה