שאלה קצת אידיוטית לאחיי הגברים..

Cobe Anan

New member
שאלה קצת אידיוטית לאחיי הגברים..

אתם אוהבים פורנו? נהנים להסתכל? נגעלים? מעדיפים להשאיר מקום לדמיון? מתעלמים לחלוטין מקיומו של יופי נשי חוץ מאשר האחת שלכם? אוהבים לצחוק מפורנו קשה/ מגוחך/ מגעיל? שוטטתי קצת במחשבים של העבודה, וגיליתי שכמה מהעובדים הקבועים הקימו מאגר עצום של פורנוגרפיה. אני לא מתעניין, לא מתחרמן מזה, לא נהנה לראות. משעשע אותי פורנו גרוטסקי, אבל זה לא הסקס שעושה לי את זה. אני רק חושב על זה שהאנשים האלה שמצולמים שם הם בני אדם אמיתיים, כאלה עם חיים מחוץ לסט הצילומים.. יש להם משפחה שאולי לא מרגישה בנוח עם זה, יש להם רגשות.. לא מגעיל אותם? לא משפיל אותם לעשות את זה?! איך הייתם יכולים לנהל מערכת יחסים בריאה עם בחורה שמזדיינת לפרנסתה מול המצלמה? והחבר`ה שאוספים את כל התמונות/סרטים/מצגות- הם נשואים, בעלי משפחה.. איך הם מסתכלים על בנות הזוג שלהם בהשוואה לאיזו אמריקאית משופצת בת 18? אני לא מצליח להבין.. זה מזעזע אותי, אבל הפן האנושי בעניין ממש מרתק אותי..

Zoharrr

New member
אני לא אחיך הגבר...אבל D:

בעבר,נהנתי מפורנו,ואין לי ספק גם היום הייתי נהנית מזה אבל יש לי סקס זמין וכל מיני סיכומים עם החבר לגבי הסטיות שלי. אתה צודק לגבי הפן האנושי... חבר שלי לא רואה ממטר בחורות אחרות(למעט אנג'לינה ג'ולי). אמרו לי:"אין דבר כזה גבר שלא מסתכל על בחורות אחרות" אז יש... למרות שגם אם הוא היה זה לא היה מפריע לי...אבל הוא לא. אני מסתכלת על בחורות ואומרת לו:"איזה כוסית" והוא כזה:"הא?אה ניחא..." אסטורנאוט... הוא נגעל מפורנו ובכללי הוא לא אוהב לעשות דברים עם עצמו...

comet9

New member
אני ממליץ לך לקרוא

מחקרים סוציולוגים על סצנת המין בכלל ועולם הפורנו בפרט בכדי להבין ששחקני פורנו הם סה"כ אנשים שרוצים לעשות טוב לאנשים שלא מוצאים את הגירוי הבידורי שלהם אצל דודו טופז אלא דווקא אצל אמריקאית משופצת בת 18. ואם לרגע חשבת שלאנשים האלה יש משפחה ובלה בלה, 80% מעסקי הפורנו הם "עסקים משפחתיים" רק לידע אישי. תוכל לצפות בין היתר בתוכנית "עסק משפחתי" בערוץ אגו כדי לראות משפחה אמיתית שרובה ככולה עוסקת בפורנו.

comet9

New member
כמובן שעידנתי את זה מעט..

הם שחקנים כמובן, וחושבים על הפן הכלכלי של להיות כוכב פורנו ולא עושים את זה מהתנדבות.

Cobe Anan

New member
האמת היא שכן,

אני בהחלט צופה ברצועת הדוקו-סקס של אגו, כי זה באמת מעניין אותי מה שהולך שם. לראות ראיון עם כוכבת פורנו שאומרת שזאת התשוקה שלה, לראות את האינטראקציה של המשתתפים מחוץ לסט.. היתה לי חברה לזמן קצר, לפני דקלה, שבמהלך הקשר גיליתי שהיתה חשפנית. לא יודע, זה גרם לי להרגיש לא בנוח, הרעיון שכל אחד עם כמה שקלים יכל לראות את הציצים של החברה שלי:-\. היית מסתדר עם זה?

תשמע

ואני כותב את זה באישור, המורה דרש שאחרי 13:00 היום, להפסיק כל דבר שקשור ללימודים ולעשות רק דברים מרגיעים, וכתיבה, זה דיי הדבר היחיד שמצליח להרגיע אותי לאחרונה, זה והתעלסות עם האייפוד שלי במכונית. אז, ברור שאני יכול להגיד לך איך כוכבי פורנו מרגישים, בתור מי שלא ברצונו כמעט והגיע למקצוע הזה. אבל, עדיין, אני חושב שמה שחשוב, זה לא אם אתה רואה פורנו, או האם בת הזוג שלך רואה פורנו. אם אתה במערכת יחסים, הנושא הזה צריך לעלות מתישהוא, ולהגיע לידי החלטה עם בת הזוג. מה לגטימי, מה לא? מה מפריע, מה לא מפריע. כי אולי בת הזוג שלך לא רואה את זה בעין יפה, ואולי בת הזוג שלך יכולה ללמד אותך דבר או שניים. אבל לגלות, לא להסתיר.

למעלה