שאלה קצת ארוכה אבל הייתי חייבת

a y a n a

New member
שאלה קצת ארוכה אבל הייתי חייבת

לפני כ9 חודשים שברתי את רגלי בדרכי לעבודה, כמה ימים לפני כן פיטרו אותי מהעבודה ואני ערערתי בפני מנהל כ"א כללי של הרשת על הפיטורים, כשלאחר יומיים הוא קיבל את טענותי והעביר אותי מסניף לסניף, בדרכי לסניף החדש שברתי את רגלי, כמובן שגובסתי בשלב מאוחר יותר נותחתי וכו´ שתי שאלות: 1. האם התאונה הזו נחשבת כתאונת עבודה?(יש לציין כי המעביד מתעלם ממני ויוצא כדי חובה בכך שלטענתו פוטרתי - מצד אחד לא נותן לי מכתב פיטורים - ומצד שני לא מוכן לתת לי טופס 250 - תאונת עבודה) 2. והאם לביטוח מותר לעקב את תשלום דמי התאונה שלי כ"כ הרבה זמן? האם יש איזושהי דרך לזרז אותם? (עד היום לא קיבלתי גרוש מהם) והאם (למרות שאני לא מאמינה אבל אני אשאל) ביטוח לאומי משלם ריבית על כל הזמן הזה שמתעכב לי התשלום. אשמח לקבל את עזרתכם.

יא

New member
תאונה בדרך לעבודה

שלום רכ, אם הבנתי נכונה את העובדות, הרי את נפגעת בדרכך לעבודה, ומשכך התאונה הינה תאונת עבודה. לעניין התשלום על ידי המוסד לביטוח לאומי: עלייך לפנות אליהם ולבדוק מה סיבת העיכוב בביצוע התשלום. אם קיימים ספקות בדבר זכאותך לתגמול או חסרים בידיהם מסמכים ו/או אישורים כלשהם, סייעי בידיהם ומסרי להם המידע ו/או המסמכים הנדרשים. אם, לחילופין, העיכוב נובע מטעמים פרוצדורליים בלבד, בקשי כי יחישו הטיפול והקפידי להיות איתם בקשר. לפי מיטב ידיעתי הסכומים המשולמים על ידי המל"ל הינם צמודים. בברכה, יהודה אוסטרומצקי, עו"ד

למעלה