שאלה קצת באויר אבל אשמח אם תוכלו לנסות לענות
אני חושב לפתוח פאב והייתי רוצה להתחיל להכין הערכה של כמה יהיו ההוצאות החודשיות וההתחלתיות.
הכיוון הוא פאב/מסעדה שבשעות הצהריים משמש כמסעדה לכל דבר (באיזור תעשיה) ובערב כפאב (פאב ספורט נקרא לזה. שולחן סנוקר, טלויזיות ושידורי ספורט)
הגשת ארוחות בשריות במהלך כל היום (הדברים הרגילים שמגישים בפאבים). אלכוהול כנראה בעיקר בערב/לילה.
את גודל המקום קשה לי להעריך אבל נניח 100 מ"ר (או שיתאים לכ-60 איש כולל המטבח, בר, מחסן וכו...).
מה לדעתכם (גם אם זה מאוד כללי) יהיו ההוצאות ההתחלתיות (הקמת הפאב) ומה ההוצאות החודשיות.
אם תוכלו לפרט קצת (לרמה של חשבונות=X, ארנונה=Y, קנית מוצרי מזון=Z...) זה יהיה מעולה.
תודה מראש.
אני חושב לפתוח פאב והייתי רוצה להתחיל להכין הערכה של כמה יהיו ההוצאות החודשיות וההתחלתיות.
הכיוון הוא פאב/מסעדה שבשעות הצהריים משמש כמסעדה לכל דבר (באיזור תעשיה) ובערב כפאב (פאב ספורט נקרא לזה. שולחן סנוקר, טלויזיות ושידורי ספורט)
הגשת ארוחות בשריות במהלך כל היום (הדברים הרגילים שמגישים בפאבים). אלכוהול כנראה בעיקר בערב/לילה.
את גודל המקום קשה לי להעריך אבל נניח 100 מ"ר (או שיתאים לכ-60 איש כולל המטבח, בר, מחסן וכו...).
מה לדעתכם (גם אם זה מאוד כללי) יהיו ההוצאות ההתחלתיות (הקמת הפאב) ומה ההוצאות החודשיות.
אם תוכלו לפרט קצת (לרמה של חשבונות=X, ארנונה=Y, קנית מוצרי מזון=Z...) זה יהיה מעולה.
תודה מראש.