שאלה קצת באויר אבל אשמח אם תוכלו לנסות לענות

  • פותח הנושא kowa
  • פורסם בתאריך

kowa

New member
שאלה קצת באויר אבל אשמח אם תוכלו לנסות לענות

אני חושב לפתוח פאב והייתי רוצה להתחיל להכין הערכה של כמה יהיו ההוצאות החודשיות וההתחלתיות.
הכיוון הוא פאב/מסעדה שבשעות הצהריים משמש כמסעדה לכל דבר (באיזור תעשיה) ובערב כפאב (פאב ספורט נקרא לזה. שולחן סנוקר, טלויזיות ושידורי ספורט)
הגשת ארוחות בשריות במהלך כל היום (הדברים הרגילים שמגישים בפאבים). אלכוהול כנראה בעיקר בערב/לילה.
את גודל המקום קשה לי להעריך אבל נניח 100 מ"ר (או שיתאים לכ-60 איש כולל המטבח, בר, מחסן וכו...).

מה לדעתכם (גם אם זה מאוד כללי) יהיו ההוצאות ההתחלתיות (הקמת הפאב) ומה ההוצאות החודשיות.
אם תוכלו לפרט קצת (לרמה של חשבונות=X, ארנונה=Y, קנית מוצרי מזון=Z...) זה יהיה מעולה.

תודה מראש.
 

sbhome

New member
המלצה חמה

הי, לפי השאלות שלך נראה שאתה ממש לא מהתחום ואין לך מושג לגבי הקשיים העלויות והסיכונים של הקמת עסק בתחום המזון. לפני שאתה רץ לך תעבוד בתחום שנה, תנסה להפוך למנהל משמרת בפאב תבין את המשמעויות ורק אז תלך ותקבל ייעוץ מקצועי של הקמת פאב בתחומים של מיקום הפאב, מיתוג, עיצוב, תפריט, ניהול ועוד ועוד.
אני ממש לא רוצה להרפות לך את הידים רק לא קופצים ישר למים ומסכנים מאות אלפי שקלים בלי ניסיון
שיהיה לך בהצלחה
 

Alexsushi

New member
מצטרפת בחום להמלצה זו!


 

Wanted2012

New member
אהלן,

כמה הצעות קטנות
קודם כל, הרעיון שלך הוא חלום של הרבה אנשים(ביניהם אני)
כדאי קודם, אם אין לך ניסיון כאחמש או משהו כזה, לנסות להשיג עזרה ממישהו שיש לו. או אחמש או בעל פאב או גם וגם.
נסה לקבוע פגישה אם בעל פאב לא מהאיזור שלך ( שלא ירגיש איום או משהוו כזה) תראה איך זה הולך. יש אנשים טובים באמצע הדרך שהיו כמוך בתחילת דרכם ויכול להיות שישמחו לעזור..

הכי חשוב לא להיות פזיז.. ולבדוק(כמו שאתה עושה עכשיו :) )
אגב סתם שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן, לכל הפאבים האלה אין פרוטקשן לשלם?
 

kowa

New member
מטרידה גם אותי שאלת הפרוטקשן. לא יודע.

פעם שמעתי שכמעט כל עסק משלם (אולי חוץ מכאלה שנמצאים בקניונים וכדומה), אבל הבנתי שזה לא ככה.

אני אשמח אם מישהו שיותר מעורה בזה יאמר לנו...
זה בלי ספק יכולה להיות סיבה בשבילי לוותר על הרעיון.
 

Alexsushi

New member
לפי השאלות שלך נראה כי זו הסיבה האחרונה

השאלות שלך מעידות על חוסר ניסיון עסקי, הייתי מציעה לך כמו קודמי להבין יותר ברמה העסקית לפני שאתה נכנס להרפתקאה מעיין זו.
 

doron700

New member
פתיחת מסעדה בר

ידידי
במסעדנות או בסוג עסק כמו שאת מבקש החלוקה היא
1/3 עלות המזון 1/3 ההוצאות הקבועות ו-1/3 רווח
אם הנוסחא הזאת יכולה לעזור לך אז בכיף
דורון עמית
www.doronamit.co.il
 

runlahav

New member
בהצלחה

מסעדה באזור תעשייה זה רעיון טוב

זו גם התחלה טובה לפיתוח העסק בעתיד והרחבתו

תחפש ביד 2 ציוד למסעדות

כמו כן אל תשכח לפרסם , לפרסם , ועוד פעם לפרסם

בלי תקציב פרסום ומבצעי פרסום אל תפתח את העסק .
 

soliarnonov

New member
ייעוץ וליווי עסקי

יש חברה שאני מכיר בשם מנועי צמיחה בע"מ אשר מתמחה בליווי וייעוץ עסקי, בנוסף ניתן דרכה לקבל הלוואה בערבות מדינה דרך קרן סיוע לעסקים ( נקראת גם קרן תבור ), זוהי הלוואה בריבית נמוכה ופריסה נוחה.
 
למעלה