הדבר הכי טוב שהיו יכולים לעשות יצרני המחשבים זה לעשות במחשב מתג פיזי שמנתק את המצלמה והמקרופון. בדומה לעכבר במחשב שיש לו בתחתית מתג פיזי שמכבה אותו.תודה רבה.. אבל זה פותר את העניין נכון ?
איזה איש מחשבים הלחיץ ואמר לי שלסין יש רוגלות שיכולות לצלם מהמחשב ממסך המחשב גם ללא צורך במצלמת המחשב או העינית שלה.
הוא סתם קשקש נכון ?
שוב תודה וסליחה על הפרנויה
מה שהמצלה רואה היא יכולה לצלם. אם היא לא רואה אז זה יצלם מה שהיא לא רואה.לא הבנתי את התשובה. אי אפשר לצלם שעינית המצלמה חסומה נכון ?
הוא שואל אם ייתכן שהמצלמה "רואה" לא דרך אחת העיניות אלא דרך עדשה קטנטנה שמתחבאת, למשל, בין אלפי הפיקסלים במסך.מה שהמצלה רואה היא יכולה לצלם. אם היא לא רואה אז זה יצלם מה שהיא לא רואה.
א. זה לא חוקי להסתיר מצלמות במוצר.הוא שואל אם ייתכן שהמצלמה "רואה" לא דרך אחת העיניות אלא דרך עדשה קטנטנה שמתחבאת, למשל, בין אלפי הפיקסלים במסך.
זה בערך מה שכתבתי עכשיו לשואל המקורי. ייתכן, אבל לא סביר.א. זה לא חוקי להסתיר מצלמות במוצר.
ב. היו כבר יכולים לגלות את זה.
ג. זה היה מייקר את המוצר.
אזהרה: אני לא אופטיקאי ולא מבין הרבה בטלפונים.לא הבנתי את התשובה. אי אפשר לצלם שעינית המצלמה חסומה נכון ?
במחשב נייח זאת לא בעיה. כי אפשר לנתק את המצלמה. אבל במחשב נייד וגם בסלולרי המצלמה קבועה על המכשיר ואי אפשר לעשות לה ניתוק פיזי. ואפילו לא הזזה למעלה. וזאת הבעיה.חח, עוד מעט תגידו לי, שהמצלמה שלי שמנותקת מהמחשב (הוצאתי את כבל ה USB שלה מהמחשב), יכולה לצלם אותי ואת סביבת המחשב...
אני משתמשת מעט מאד במצלמה, וכשצריכה אותה פשוט מחברת את הכבל. ולא שיש לי מה להסתיר.
ובכל מקרה, העינית מכוונת לצד ולמעלה ויושבת גבוה על מדף, אותי היא לא יכולה לראות. (מחשב נייח)
שבת שלום.
ניתן לכבות את מנהל ההתקן במנהל ההתקנים. עם מנהל התקן כבוי לא ניתן להשתמש בחומרה.במחשב נייח זאת לא בעיה. כי אפשר לנתק את המצלמה. אבל במחשב נייד וגם בסלולרי המצלמה קבועה על המכשיר ואי אפשר לעשות לה ניתוק פיזי. ואפילו לא הזזה למעלה. וזאת הבעיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.