שאלה קצת דבילית אבל..

שאלה קצת דבילית אבל..

מכייון שעדיין לא בטוחים ממה נובע הק"פ ואלי זה גנטי אבל במשפחה המורחבת שלי ושל בעלי אין אף אחד עם ק"פ או משהו דומה, אז חשבתי שאולי זה קשור לאמא כלומר לי ,אני סבלתי מגיל ההתבגרות מכף הרגל שהיית ניתפסת לי פתאם בזמנו הייתי עושה המון פעילות גופנית וגם היו נתפסים לי שריר התאומים אבל מאז אני סובלת מידי פעם מזה שכף הרגל שלי ניתפסת . זה גם בעיה בחוסר זרחן בגוף אולי בגלל שאני גם צמחונית מלידה . אנא לא לזרוק עליי עגבניות אם נראה לכם שאני מדברת שטויות . לגבי המפגש כנראה שהבעל שלי יעבוד בחול המועד כל שאני לא יסע לבד , אבל מכייון שיש עוד זמן אני אעדכן ומוכנה להביא כל מה שצריך . נילי

נילי מתוקה

אמרת , "נא לא לזרוק עליי עגבניות אם נראה לכם שאני מדברת שטויות..." אז אני לא אזרוק עלייך עגבניות, אבל את מדברת שטו^&* מתוקתי...
אין לזה שום קשר לתפיסת שריר. ממש לא. לחלוטין לא, absolutely not!!! ועוד כהנה וכהנה
ומאיפה את מגיעה? למפגש? אולי את יכולה לקבל טרמפ ממישהו מאיתנו. אל תוותרי גם אם בעלך בחו"ל, חבל. אפשר להתארגן על טרמפ. רוצים נורא לראות אתכם. לילה טוב, יעל

../images/Emo6.gif איך שהצחקת אותי עכשיו...

ונילי - אני כל כך מבינה מאיפה באה השאלה שלך. לא נראה לי שיש קשר אבל כל אחד והמחשבות שלו. אני למשל פתאום שמתי לב שצד ימין (יש לו ק"פ ברגל ימין) מפותח פחות גם ביד ואפילו היה נדמה לי שעין ימין קטנה מעין שמאל. כמובן שכל זה היה רק בראש שלי...

אש"ת, דווקא מה שאת אומרת נכון

זה לא רק בראש שלך, הנושא הזה של צד ימין חלש יותר בגלל הקלאב הימני. פרופ' ויינטרוב עושה מחקר בנושא הזה. הוכח שלרוב הקלאבפוטים, הצד של הקלאב משפיע במידה מסוימת עצבית והתפתחותית על כל התפקודים בצד הזה. זה עדיין בשלבי מחקר אבל יש ניצנים שמראים שיכולה להיות היחלשות עצבית קלה בכל האברים שבצד הקלאבפוטי הספציפי. לכן, זה לא בראש שלך בכלל, להפך, פה הייתה לך ממש אינטואיציה של אמא, שמתאימה לנתונים אמפיריים בשטח.

מה את כותבת??? ../images/Emo2.gif

ואפילו נדמה לי שהוא נוטה להיות שמאלי וחשבתי לעצמי שהוא ירש את זה ממני...

לגבי הצד השמאלי

כשאורטופד ראה את רועי בפעם הראשונה הוא אמר לאבא שלו שהוא יהיה שמאלי כמוהו לא יודעת למה הוא אמר את זה אבל לרועי יש ק"פ ברגל ימין אז אולי זה באמת קצת קשור . ואולי בגלל שאני לא מבינה איך אומרים על בעיה שהיא גנטית עם אף אחד מהמשפחה לא שלי ולא של בעלי וגם לא למורחבת ביותר ולדורות הקודמים הייתה בעיה כזו כך שאני די מחפשת תשובה אבל לא ממש כי זה מה יש ומזמן השלמתי עם זה . לגבי המפגש אנחנו באים מב"ש כך שאף אחד לא באיזור אבל עוד נראה מה יהיה .

גווניבר

New member
טוב, אצלי יש ק"פ דו-צדדי,,,

וגם הגידים שלי בשתי הידיים חלשים, מה שיוצר דלקות גידים כרוניות. (לפחות מתחשבים בי באוניברסיטה, ואני עושה מבחנים בע"פ). יש רופאים שאומרים שיש קשר בין הבעיה בגידים בידיים וברגליים. בארתוגריפוזיס (שאחת ההתבטאויות שלה היא ק"פ) הבעיה מופיעה לעיתים בכמה פרקים ופוגעת במספר תפקודים-עצמות, גידים, שרירים ועצבים.

זו לא שאלה דבילית בכלל וגם...

העגבניות יקרות
אבל באמת, גם אני שואלת את עצמי מידי פעם :"כולנו בסדר אז למה דווקא לתמיר יש את הבעייה?, ממי הוא "רכש את זה"? לילה טוב אורית

אצלינו עדיין רבים במשפחה

ממי כדורי קיבל את הק"פ. אבא שלי עדיין חושב שזה ממנו כי הוא היה הולך עקום, וכך גם אמא שלי. ויותר ברצינות. יש בעמודים הראשונים הודעה מקוקימן שהוא ממש בדק את העיניין ומצא שרב הנסתר על הגלוי. האתר של אושרי תחת "מה זה קלבכםםא" תוכלי למצא את כל הקישורים הרלוונטים שקוקימן מצא אז. אם יש לך כח רצון או צורך להתברבר בשאלה.

למעלה