שאלה קצת דחופה (אני ממש מאוכזב)

Black Mirror

New member
שאלה קצת דחופה (אני ממש מאוכזב)

שלום,
היום הייתי בראיון אצל מישהו בכיר במודיעין כדי להתקבל לתפקיד.
הוא דיבר איתי יפה ונתן לי שני תפקידים: להיות במדור הוצאה לאור או בחטיבת מערכות (משהו פשוט...)... יצאתי ממש מאוכזב והיה לי קשה לקבל את זה.
אתם בטח מכירים את הסיפור שלי בקשר לקב"א: קיבלתי במבחנים 45 וזה ממש אבל ממש לא משקף את האינטיליגנציה שלי- יש לי ציונים מעל 90, 5 יחידות אנגלית, מדעי המחשב. מה עוד????? אחרי שהוספתי כמה בגרויות קיבלתי 48 וזה לא מספיק. הוא אמר לפחות 51-52. מה אני עושה? לערער למבחן חוזר? לערער להוספת נקודות?
החלום שלי זה להיות בתחום חשאי, סודי משהו יוקרתי שאני ארגיש טוב ו"נחוץ" לצבא. יש עוד תפקידים? אולי חיל האוויר- מודיעין? עוד דברים סודיים\חשאים יחסית טובים?
אולי המוסד? תודה [":

נ ו ע ה 12

New member
"סודי"/"חשאי" לא תמיד אומר מעניין/מספק/נחוץ

לפעמים זה פשוט מסתכם ביוקרתי ותו לא. לא הייתי נותנת לפרמטר הזה משקל גדול מדי בהחלטה על התפקיד הצבאי שלי. רוב התפקידים בצבא מצריכים סיווג בטחוני וככל הנראה תעסוק בדברים סודיים.
כבר העלו לך את הקב"א, אני לא חושבת שיעלו פעם נוספת ובעיקר לא הייתי מתעסקת בזה במקומך.
יש המון תפקידים; אני בטוחה שאם תתקשר לאחראים על המתנדבים בחיל האוויר הם יוכלו לעזור לך למצוא תפקיד. תבקש בתחום מודיעין ח"א. טלפון: 03-6062922, מייל: [email protected].
שיהיה בהצלחה.

שיבוץ

צהריים טובים,

כמו שנועה ציינה, התיאור "סודי" ו"חשאי" אינו מבטיח לך תפקיד מעניין יותר מתפקיד אחר.
קיימים גם פקידים שנדרשים לעשות סיווג ביטחוני בכדי להתקבל לתפקיד שלהם.

בסופו של יום, שיבוצם של מתנדבים מושפע מאוד מרצונותיהם- כמובן שגם הנתונים באים לידי שיקול, אך האפשרויות למתנדבים הינן רבות מאוד- בכל התחומים ובכל החילות.

מומלץ כמו שנועה אמרה באמת לפנות לחיל אוויר, או לבחון את התפקידים הנמצאים כאן בפורום ובאתר 'עולים על מדים'.
בנוסף, אם קיים חיל או תחום שהיית מעוניין לעסוק בו, אך אין לך תפקיד מדויק אלא רק כיוון כללי, ניתן גם לפנות למדור מתנדבים והדבר יעבור לבירור- איזה תפקידים בתחום הנ"ל או ביחידה יוכלו להתאים לך.

בהצלחה ויום נעים

למעלה