שאלה קצת דפוקה אבל לא משנה ...

NOYMAN12

New member
שאלה קצת דפוקה אבל לא משנה ...

מה לעזאזל יש לסשומארו על הכתף תמיד ??? הדבר הלבן הענק הזה .... זה הזנב שלו ???? ואם לא ... מה זה ?!?!?!?!

פולי3

New member
נראה לי שזה סתם פרווה כזאת.

אבל אין לי מושג. תכף יבואו ה"מומחים לסאשומרו
"

HAN2005

New member
חחח אני לא בטוח אבל...

אולי זה מה שמחבר ביינו לבין הכלב שבו

אווה15

New member
אני לא מומחית.. אבל -

זה כולה פרווה...חחח למרבה הפלא וההפתעה... ממש כמו שאישה שמה צריף חורפן (שוחטי חיות מסריחים) מסביב לצוואר יש כזה גם לסשומארו (או כמו שחלק קוראים לו- בגלל הפרווה הזו- פלאפי (פלאף באנגלית זה הדבר הזה)) אגב, זה משהו שאני ממש לא בטוחה- אבל יש מצב שהפלאף מאבא שלו... אחד מקבל חרב מגניבה השני מקבל אקססוריז פרוותיים.. איזה עולם..

sintesis

New member
סשומארו הוא באמת לא הכי גברי שיש..

מה האיפור הזה עושה בעיניים שלו?

דופיאשה

New member
ככה לא מדברים לסשומארו בעלי האהוב

סשומארו
סשומארו= שליטה ביקום מואהאהאה סשומארו=שלמות סשומארו=בעלי חעחע

sintesis

New member
צודקת

מה עבר לי בראש להגיד את זה עליו????? (אבל הוא עדיין מתאפר, וגם הנאקו)

NOYMAN12

New member
נראה לי שהוא מושפע

מאביב גפן עם האיפור הזה באמת .... אבל לפחות הוא יודע להתאפר !

מהמהמה?? אביב גפן מלך!!

אבל אני לא מבינה... רק כי הוא מתאפר לא שומעים אותו??? איזה סיבה טיפשית... מה מתסכלים על המראה ולא על המוזיקה (אהמ אהמ בריטני ספיריס אהמ אהמ)

NOYMAN12

New member
במקרה אני גם לא אוהבת את השירים שלו

הם עצובים כל הזמן .... ואני לא אוהבת את הסגנון מוסיקה שלו ואת איך שהוא שר ....

נמנמ חשבתי שאת בן...

וחשבתי שאת מאלה שאומרים אם הוא מתאפר אז לא שומעים... יש פה ילדים נורמלים ....

NarakuDaBoss

New member
זה גם מה שקורה למרילין מנסון,

כולם מסתכלים על האיפור ועל האביזרים שהוא משתמש בהם ונגעלים, אבל למעשה המוסיקה שלו היא מעולה. מרילין מנסון היא אחת מלהקות ה-Shock Rock הטובות ביותר בעולם, נקודה. חוצמזה, אם כבר מדברים על המראה, אז הוא לא עושה את זה סתם בשביל דאווינים, הוא רוצה להעביר מסרים מסויימים.

../images/Emo111.gif|בובספוג|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כ"כ נכון לי אישית די נמאס מאנשים ששופטים אנשים אחרים כי הם נראים ככה.. במוזיקה למשל הם קוראים לזמרים שמתאפרים ועושים רוק(כמו מנסון) פריקים לי אישית זה כבר נמאס ששופטים אותם והם "פריקים" צריכים לשפוט לפי המוזיקה שהם עושים

loligoth

New member
מרילין מנסון...

קטע של תדמית. גם כל השערוריות שהוא מייצר... הכל בשביל להישאר בכותרות... בשביל למשוך תשומת לב. אני חושבת שהוא פשוט סקסי... ומישהו אחר יכול לבוא ולהגיד שהוא הבנאדם הכי מכוער שהוא ראה אי פעם... סטיגמות של פריקים.. כל מי שכיביכול לובש שחור ומתאפר הוא "פריק"... הרבה אנשים מתייחסים ליופי ולא לאופי.. מה לעשות? בני אנוש הם אולי היצורים הכי אינטיליגנטים בעולם אבל.. כלכך רדודים.. :S

HAN2005

New member
מה הקשר בין.............../images/Emo46.gif

מרלין מנסון לסאשאמורו

HAN2005

New member
כה אני יודע למה אתם קישרתם אותו אבל

איך נדחס זמר מאופר קשות לדיון על בד

למעלה