שאלה קצת הזויה

Koszonom

New member
שאלה קצת הזויה

אני רשומה לחדר כושר וכמובן לא הולכת לשם עקב עומס לימודים\חוסר הבנה בסיסית במה בכלל עושים בחדר כושר. יש איזשהו אתר שמרכז מאמני כושר או משהו בסגנון, אני שואלת כי אני לא גרה בישראל, והחדר כושר שאליו אני רשומה אומנם מאוד אטרקטיבי אבל יש בו חוסר במאמנים שדוברים אנגלית שוטפת או מספיק בשביל לעזור לי. אני רק צריכה איזושהי תוכנית בסיסית שאיתה אפשר לעבוד ולשנות דברים אם רוצים אבל כמו שאמרתי, אין לי אפילו מינימום של ידע בסיסי בחדרי כושר
תודה לכל מי שיכול לעזור

הר ניר29

New member
ראשית

1.תגדירי לעצמך בצורה ברורה מהן המטרות שלך בפעילות גופנית. 2. רשמי פה קצת רקע עלייך ועל ההרגלים שלך בפעילות גופנית ב 3 חודשים האחרונים.

Koszonom

New member
מגניב , אז ככה :

1. המטרה שלי כמו של כל בחורה בעצם, היא להוריד במשקל בשילוב עם תזונה בריאה (שאני מתחילה להקפיד עליה עכשיו) , אני לא צריכה להוריד המון במשקל אלא רק 5-6 קילו , אז זאת צריכה להיות איזושהי תוכנית שגם תעזור לי לשמור על משקל חדש
2. אני לא יודעת מה נחשב רקע רלוונטי אבל אני בת 23, בריאה והפעילות הגופנית שלי כרגע שואפת לאפס (חוץ מריצות בין שיעור לשיעור) וזאת הסיבה שאני גם צריכה תוכנית מסודרת , אני יושבת על הכיסא ולומדת בממוצע 10 שעות ביום
, ככה שאני לא יכולה להתחיל לרוץ פתאום.. ובלי קשר אני לא יכולה לעשות פעילות שקשורה למשקל וידיים בגלל דלקות בפרקים
(רק של הידיים לא של הרגליים).

הר ניר29

New member
איפה הדלקות?

על איזה רקע? בכל מקרה, את צריכה להיות במאזן קלורי שלילי על מנת להפחית במשקלך. את צריכה לבצע פעילות גופנית תתחילי עם 3 פעמים בשבוע, זמן מצטבר של 150-200 דקות. את צריכה לשלב פעילות אירובית ממושכת של כ 30-40 דקות ופעילות אנאיירובית (תרגילי התנגדות)- כ 5-7 תרגילים לקבוצות השרירים הגדולות.

למעלה