שאלה קצת חוצפנית..

DHAGITD

New member
שאלה קצת חוצפנית..

יש מצב שמישהו יעזור לי בעיצוב הזמנה לחתונה? אני רוצה איזה משהו חמוד, לא קיטשי, פשוט כזה! באמת מקווה שיש מישהו שמוכן.. במידה וכן, תרשמו כאן ואני יעלה את המלל.. תודה לכולם

Ninja

New member
אני אשמח להתנסות בכך. את מוזמנת לנסות אותי../images/Emo8.gif

DHAGITD

New member
אין עלייך!! עשית לי את היום...

זאת ההזמנה, שם הכלה הוא 2 שמות, ולעשות את האנד המקובל בין החתן והכלה. בס"ד "נעלה את ירושלים על ראש שמחתינו" "קול ששון וקול שמחה, קול חתן וקול כלה" יעל רחל תומר אנו שמחים להזמינכם לחגוג עימנו את יום נישואינו שיתקיים ביום חמישי ד' בשבט תשס"ט 29.1.09 באולם "רגעים" עפולה קבלת פנים בשעה 19:30 חופה וקידושין 20:30 הורי הכלה הורי החתן גיטה וישראל יונה ויחיאל גרשנגולד דנין

Ninja

New member
נניח שאבצע את ההזמנה, איך את מתכוונת להדפיסה?

Ninja

New member
../images/Emo152.gifנו? ולא היית רוצה לזרוק לי גם איזו עצם?

כאן זו כבר לא בקשה של ח'ברה. אפשר להסתכל על זה כבר בגדר בקשה עסקית, לא? אשמח לדעת אם הבנתי לא נכון.

DHAGITD

New member
לא הבנתי..

אתה מדפיס? עובד עם בית דפוס? במידה וכן אשמח לשלם לך עבור הדפסה ועיצוב..

Ninja

New member
קבלי בנתיים עיצובצ'יק על חשבון הבית. ../images/Emo9.gif

אני לא מדפיס, ואני לא עובד עם בית דפוס, אבל שמעתי שיש כאן בתל אביב כמה כאלו.
במידה ותחפצי במשהו יותר מושקע, יש על מה לדבר. בכל מקרה, שיהיה במזל טוב.

זה יפה מאוד מאוד אבל...

לא הייתי נותן בחיים כזאת הזמנה אם זה היה אירוע שלי מהזמנה מתחילים כולם לדבר...לכן צריך הזמנה מרשימה במיוחד

Ninja

New member
../images/Emo13.gif תודה על המחמאה. אם זה היה אירוע שלך...

אם זה היה אירוע שלך, כנראה שהיית משקיע קצת יותר, לא?
כאן למעלה זה משהו שנעשה בקלילות ובאופן מהיר. אם נעדיף משהו מושקע יותר, כנראה שתידרש גם השקעה.

DHAGITD

New member
אהלן טל

ראשית, תודה רבה על העיצוב על חשבון הבית, אין ספק שאתה מוכשר. הייתי בכיף לוקחת את שירותייך לגבי עיצוב ההזמנה, אבל קיבלתי שרות ממישהי נחמדה מפורום תפוז מעצבים בשבילך שראתה את הודעתי כאן. אז שוב תודה.

DHAGITD

New member
בהחלט מגיע תודה ענקית לענת בנטוב

המוכשרת מאדדדד מפורום "תפוז מעצבים בשבילך"... אגב, ההזמנה שצרפת היא הסקיצה הראשונה, על זה בוצעו שינויים.. תודה לכולם ולענת המיוחדת..

למעלה