שאלה קצת חורגת...

קפצוצ

New member
שאלה קצת חורגת...

אני מתעניין בטייפ מנהלים על מנת להקליט הרצאות. ראיתי כאן איזה שירשור, אבל לא ראיתי חוות דעת. חיפשתי בכל מיני מקומות אך לא היה מכשיר אחד בתצוגה על מנת להתרשם מאיכות הקלטה. האם נראה לכם נכון לצאת מנק' הנחה שההבדלים ביניהם זניחים ופשוט לקחת מה שמתאים לצרכים ולכיס? האם מישהו פה משתמש עם אחד ויכול להמליץ? תודה ופורים שמח!

אלכס נ

New member
ממליץ על f2 של COWON

f2 או כל נגן אחר של COWON יעשה את העבודה ב 100% http://zap.co.il/model.aspx?modelid=479564 המיקרופון של הנגן מאוד רגיש וניתן להקליט גם מסוף הכיתה/אולם. ההקלטה יוצאת מאוד צלולה ואיכותית, ושומעים יותר חזק מכל אוזן אנושית וגם צלול (כבר אמרתי, לא?)

or121210

New member
סליחה, אבל לא.

לי יש D2 והוא מקליט סביר +. חוץ מזה, שצריכים הקלטה קונים מכשיר יעודי, שקפצוצ ירצה לקנות נגן, שיקנה נגן, לא קונים נגן בשביל הקלטה בלבד.

קפצוצ

New member
זה מה שההיגיון שלי אמר לי...

מכשיר ייעודי להקלטות אמור לעשות את העבודה הכי טוב.

יאיר B

New member
אם תקנה מקליט של חברה טובה, סביר להניח שהוא

יעשה את עבודתו נאמנה. SAFA היא חברה טובה בתחום, גם אולימפוס (כן, אלה של המצלמות) מחזיקים בליין מוצלח. יש גם סוני (אם תמצא בארץ). בגדול כולם עושים את אותו דבר. שים לב (במפרט) לגודל הזיכרון (=כמה זמן אפשר להקליט) ולזמן העבודה על סוללה. לכל נגן יש את הגימיקים שלו (מסכים דיגיטליים, אפשרויות שונות), אם יש משהו שחשוב לך צריך לוודא מראש שיש לו את האפשרות הזאת. חייב לצין שלא ניסיתי מעולם מקליט דיגיטלי (אבל עבדתי בעבר עם טייפ קלטות יעודי להקלטות, אז ההקלטות בשיעורים יצאו טוב יותר עם מיקרופון חיצני).

קפצוצ

New member
פה הבעיה!

מבין כל החברות יש אחת שמובילה? על SAFA לא שמעתי עד שהגעתי לאופיס דיפו. כמה הם טובים? משתגע! אגב, סוני נמכרים בארץ. תודה :)

יאיר B

New member
אני לא יודע מי מובילה, אבל אני מניח שזה כמו

בנגנים (יש כמה חברות מובילות, לכל אחת יש את היחוד שלה). SAFA - היה לי דיסקמן שלהם (לפני הרבה זמן). מכשיר מצויין. לחברה שלמדה איתי לפני כמה שנים היה מקליט שלהם, אמרה שהוא בסדר. עם סוני קשה ליפול (אולי רק במחיר...).

sbarakuda

New member
אני משתמש באולימפוס VN4100

שלום, אני משתמש כבר שנה וחצי במכשיר הזה בלימודים והוא מצויין. http://www.pompa.co.il/sg_product~VN4100PC~59~164.htm קניתי כזה לפני חצי שנה גם לאחותי, בגרסה היותר חדשה שלו הוא בא עם מיקרופון חיצוני שאפשר לחבר, אבל לא ממש צריך, אני עם מיקרופון פנימי ושומעים חזק וברור. בגירסת 4100, אפשר להקליט באיכות הטובה ביותר עד 12 שעות (שזה מה שאני הייתי צריך כדי שיחזיק לי לשבוע לימודים לפני שאוריד את החומר למחשב).

למעלה