שאלה קצת טיפשה

arie666

New member
שאלה קצת טיפשה

לאיזה קטנועים 50 סמק עם קירור אוויר יש שרשרת וגלגל שינים ועם אין אז איך אני מרכיב את זה על גלגל שינים של אופניים אני ממש צריך את עזרתכם

היית שמח לעזור,אם הייתי מבין

את השאלה במדוייק. אבל ננסה ממה שהבנתי. לרוב הקטנועים כיום יש תמסורת של גלג"שים קרובים אחד לשני (הלא כן?) ישנו קטנוע (אופנוע בעליל) ,הונדה קאב,בעל שרשרת,אם אני לא טועה. בקיצור,תסביר את שאלתך,ואנסה לעזור.

arie666

New member
אני רוצה לקחת מנוע 50 סמק

ולחבר אותו בעזרת שרשרת לגלגל שיניים באופניים העם אפשר לעסות את הז עם מנוע של קטנוע עם כן אז של איזה ואיך ולמישהוא יש תמונות של מנועים שאני בערך יבין איך זה עובד כאילו הקטע של לסובב תגלגל שיניים תודה לכול העוזרים

מיותר לעשות דבר כזה,אבללל...

אם נפשך חפצה בדבר כזה,הוא אפשרי,אבל עם המון עבודה,אני לא בטוח שאופניים ממוצעות יוכלו לעמוד בעומס . זה אפשרי עם ריתוכים שיפצורים וכדומה,עדיף כבר לקנות פיאג'יו C וזהו,לא ככה? המחיר של הפיאג'יו הוא כ-600 ש"ח,וזהו,בלי כאבי ראש.....

arie666

New member
כך אבל לא ממש

אני מעדיף לבנות בעצמי כי זה כול הכיף בעצם לדעת שהצלחתה לבנות את מה שרציתה ובכול זות מישהוא יכול להסביר לי איך לחבר תמנוע לגלגל שיניים נ.ב אני בונה את השילדה של האופנים כולל ריתוחים הלחמות ועול זה בגלל זה אני רוצה עם קירור אוויר ומנוע של קתנוע 50 סמק

Moo Moo

New member
כן...

אתה יכול לקחת אפילו מנוע של טייפון ישן, ללא הואריאטור, ולחבר את הגלגל שיניים שלו להילוכים של האופניים...

arie666

New member
למומו ואיך

אחרי זה אני יעלה מהירות בלי וריאטור על ידי זה שאני יעביר הילוך באופניים או מה ??

Moo Moo

New member
בדיוק...

אם תעלה הילוכים באופניים תקבל תוספת מהירות, ואם תוריד אז תקבל כוח.. לדעתי אתה גם יכול לרכב מאוד מהר עם היחסי גג"שים של אופניים.

שים ../images/Emo23.gif

alfred

New member
וגם

המנוע: ואם יש משהו נוסף שמעורר באלפרד את אותן רגשות שמעוררת בו וספה ישנה ושמורה, הרי זה הסולקס. יום אחד יהיה לאלפרד (גם) סולקס.

למעלה