שאלה קצת טפשית אך הכרחית

שאלה קצת טפשית אך הכרחית

מבחינתי, לפחות... למה בכלל עזב דיוויד דוקבוני את הסדרה בסוף העונה השביעית? רק מטעמים כספיים? ולמה החליטה ג'יליאן אנדרסון להשאר בסדרה בכל זאת? תודה.

DarlingAdam

New member
לא שאני מכיר אותו אישית,

אבל לא נראה לי שזה היה רק מטעמים כספיים. תחשבי לעבוד שבע שנים באותה העבודה כשהתחלת להשתעמם ממנה כבר בשנה השניה או השלישית? די סיוט. מעבר לזה, כשחקן, נמאס לו להיות מזוהה עם מאלדר והוא רצה בוודאי להתפתח, לעשות דברים חדשים. ג'יליאן בוודאי פשוט עשתה את השיקולים שלה, שעמום מול כסף וביטחון, ובחרה מה שבחרה.

1Shir

New member
איך אתה יודע שהוא התחיל להשתעמם

בשנה שנייה שלישית? הוא אמר את זה? נראה לי שהוא תמיד יהיה מזוהה עם מולדר, לא משנה מה... דווקא את ג'יליאן יותר קל לי לראות משחקת דמויות אחרות, אולי בגלל שמולדר טוטאלי יותר. אולי זה גם בגלל שהסרט היחיד עם דוקובני ששמעתי עליו הוא אבולוציה, שמדבר על אותם נושאים כמו אקס פיילס, וגם שם יש לו פרטנרית ג'ינג'ית סקסית... (ג'וליאן מור) לעומת זאת את ג'יליאן ראיתי בסרט נפלא בתפקיד נפלא, "משחקים מהלב" סרט מומלץ מאוד

orityemini

New member
ג'יליאן שחקנית מעולה...:)

אי אפשר להשוות אותה לדיויד...לדיויד יש כישרון וטיימינג קומי מעולה, אבל כשחקן דרמה הוא איום ונורא... כרגע, עוד לא יצא לי לראות איזשהו סרט נורמלי שלו (חוץ מתיקים) ואני לא חושבת שהסרט החדש בכיכובו קוני וקרלה הולך להיות יוצא דופן. בכל אופן לדעתי הוא צריך להתמקד בדברים שהוא טוב בהם כמו לכתוב תסריטים ולביים סרטים...ומדי פעם לחזור לתפקיד של מאלדר באיזה סרט המשך של תיקים :) ג'יליאן אומנם לא שיחקה ביותר מדי סרטים בזמן או אחרי תיקים באפלה, אבל הסרטים שבהם היא כן השתתפה הדגימו יפה את כשרון המשחק שלה ואת היכולת שלה לגלם גם דמויות אחרות מאשר סקאלי. משחקים מהלב בהחלט סרט נחמד, אבל את צריכה לראות את בית האשליות בשביל להתרשם באמת :) לפי דעתי היא אחת מהשחקניות הטובות (אם לא הטובה שבהם) שיש כיום בתעשייה הזו, וזה היה ממש במזל שהיא קיבלה את התפקיד של סקאלי. מה שכן, עושה רושם שהיא חוזרת לתיאטרון בתקופה הזו. יצא לי לראות אותה מופיעה במשך שעתיים וחצי על במה בהצגה שלה בלונדון לפני כשנה וזו ללא ספק חוויה מדהימה שגרמה לי להעריך אותה אפילו יותר. והשנה על פי הביקורות הנלהבות שהיא מקבלת על המשחק שלה בהצגה החדשה שלה עושה רושם שגם המבקרים מחזיקים בדעה דומה.

למעלה