שאלה קצת ילדותית, מבקש התייחסות הולמת:

Shelger21

New member
שאלה קצת ילדותית, מבקש התייחסות הולמת:

טוב השאלה קצת ילדותית אמנם ואני לא ממש מתגאה אבל מה לעשות שהרבה יותר קל לשאול אנשים על גבי האינטרנט ולא פנים מול פנים. אני נמצא עם חברה שלי כבר יותר מחצי שנה, הכל זורם מצויין מבחינה מינית חוץ מבעיה שהתחילה לאחרונה והיא קוראת יותר ויותר..אפשר לומר שאני די חסר אונים. כל פעם שאני "מביא לה ביד" אני מוצא את עצמי צוחק לקראת הסוף, ממש לפני שהיא גומרת, או אפילו קצת לפני זה, פשוט צוחק.. לא צחוק מתגלגל ולא להגזים אבל בהחלט צוחק וזה ממש לא נעים.. מיותר לציין שאני מרגיש ממש לא בנוח שזה קורה ועוד יותר מיותר לציין שהיא ממש נבוכה מכל העסק וזה פשוט מוריד לה את המצברוח של אותו רגע. חשבתי על למה זה יכול לקרות ופשוט אין לי הסבר הולם.. אני אשכרה מרגיש כמו ילד קטן שזה קורה לי, זה ממש ילדותי מבחינתי אבל זה פשוט בלתי נשלט.. אני לא מצליח להימנע מזה, אני לא חושב שיש משהו שאתם יכולים להגיד לי שיגרום לי לא לצחוק ואני פחות מחפש את זה, אלא יותר שתגידו לי אולי ממה זה יכול לנבוע ואולי אני אעבוד על זה ואנסה לשפר את זה כדי שלא יקרה יותר.. חשבתי שאולי זה קורה כי הקולות שלה קצת מצחיקים אותי (למרות שזה ממש לא אמור להצחיק אותי) או בגלל חוסר נוחות של הרגע (למרות שזה לא נראה לי הגיוני כי אנחנו עושים את זה על בסיס קבוע וזה קרה כבר הרבה יותר מ100 פעמים לדוגמא ככה שזה לא התחלה) ניסיתי לחשוב ולחשוב ולחשוב אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה ברורה ואני בהחלט צריך עזרה.. תודה על ההקשבה ואשמח לעצות..

בני כמה אתם? האם ה קשר ראשון בשבילך?

האם זו הדרך היחידה בה אתה מביא אותה לאורגזמה? איך היא מביאה אותך?

Shelger21

New member
אני בן 21, היא בת 19

זה לא הקשר הראשון שלי אבל זה הסקס הראשון שלי, הייתי בקשר של חצי שנה בלי קטע מיני מעבר לסקס יבש. זאת לא הדרך היחידה, אנחנו שוכבים, אני מביא לה ביד, היא מביאה לי ביד, זה כבר קורה כמה חודשים טובים, רק בחודשיים האחרונים שמתי לב שאני צוחק לקראת האורגזמה שלה, ואני כבר אובד עצות אשמח לשמוע אחת..

שלגר שלום

היכולת שלנו להגיע לאורגזמה, טמונה בכך שאנחנו לגמרי משוחררים, מוכנים להפקיד בידי הפרטנר שלנו את ההנאה המינית שלנו ושליטה עלינו. כאשר אתה צוחק ברגע הזה, אתה בעצם מעביר לה מסר שאתה לא ראוי לאמון שלה, שאתה לא ראוי להיות הגבר שנותן לה הנאה ושולט באורגזמה שלה. אני מניחה שאתה תסכים איתי שאתה לא היית רוצה להיות כזה גבר...... מין צריך להיות מלא הנאה, שמחה, חושניות וגם הומור מוסיף אבל הצחוק שלך לא נובע משם. הוא נשמע כמו משהו לא מכבד ולא מוקיר. יכול להיות שאתה לא באמת בשל לסיטוצאיה, שהיא קצת גדולה עליך....שזה מביך אותך אבל גם אתה וגם בת הזוג שלך משלמים על כך מחיר יקר. בפעם הבאה שאתה מרגיש את זה מתחיל, אני מציעה לך לחשוב על כמה היא חשובה לך, כמה אתה מעריך אותה, איך אתה רוצה בטובתה ובהנאתה ובעיקר כמה את מכבד אותה ולא היית רוצה שהיא תעלב מהצחוק שלך......

Shelger21

New member
ערב טוב,

תודה רבה על התגובה לי, אני בהחלט מבין ומקבל את מה שאמרת, כואב לי לקרוא את זה ולחשוב שאולי ככה היא מרגישה, אבל ללא צל של ספק אני חושב שייתכן וזה המצב. אני אאמץ את מה שאת אומרת ואם אני ארגיש שזה קורה בפעם הבאה אני אולי אמנע מלהגיע למצב שאני מביא אותה לאורגזמה, אם זה יקרה ממשהו אחר אני אנסה לדבר איתה על זה, אולי זה יעזור.. לגבי זה שאת אומרת שאולי אני פשוט לא מוכן לסיטואציה אני חושב שזה לא המצב.. כבר שכבנו כמה עשרות פעמים, ואת האקט של להביא אותה לאורגמה בעזרת היד ביצעתי יותר מ100 פעמים (כמובן שאני לא יודע בדיוק אבל הערכה גסה..) קשה לי להאמין שפתאום אחרי כל כך הרבה פעמים זה קורה ושאני לא מוכן לסיטואציה אבל אולי זה באמת יכול להיות. יש לי עוד שאלה ברשותך, בחיים לא קרה ששכבנו ושהיא גמרה מהסקס עצמו, בואי נאמר שכל הקטע של ה"פור פליי" אורך כשעה ולפעמים יותר, אבל הקטע של הסקס עצמו (החדירה נטו) בחיים לא אורכת יותר מ2 דקות.. והיא בחיים לא גמרה מהאקט עצמו, יש מצב שזה בגלל שאני לא מתחכך איתה מספיק בעזרת האיבר מין או שזה פשוט ככה שקשה לבנות לגמור מחדירה והן צריכות גירוי קצת יותר למעלה ולא בנרתיק עצמו? תודה רבה.

gringole

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב

אל תלאה את עצמך בסוגיה הזו. גם אנוכי מעולם לא גמרתי מהסקס עצמו אבל נהנתי ממנו מאוד. ובקשר לצחוק שלך...אולי אקט שיסתום לך את הפה כשאתה מענג את חברה שלך יגרום לך להפסיק לצחוק. בברכה.

tantric way

New member
גברים לא יודעים מה זה להיות מאהב טנטרי

www.oshotantra.blogspot.com כדאי מאוד ללמוד על נושא הטנטרה

Shelger21

New member
תודה על התגובה

גרמת לי להרגיש קצת טוב יותר.. טוב לדעת שהיא לא היחידה שלא גומרת מהאקט עצמו.. בקשר לאקט שיסתום לי את הפה, לא כל כך הבנתי ואז ראיתי את התגובה שמתחתיך, עדיין לא הבנתי אז אני אברר קצת יותר על הטנטרה הזאת אבל אני בספק אם זה משהו שיקרה אנחנו שנינו לא נלהבים כל כך לדברים חדשים.. זה לא שאנחנו לא נלהבים מסקס וממה שקורה מסביב שלא תביני לא נכון, אלא שלקח לנו יותר מחצי שנה עד שהיא ירדה לי פעם ראשונה וכנ"ל שאני ירדתי לה.. לא נראה לי לדוגמא שתהיה דחירה מאחורה לעולם.. לא יודע למה, זה קצת מגעיל אותי האמת אבל זה סתם עניין אישי בכל אופן תודה על התגובה אני באמת שמחתי לשמוע.. ואני אקווה שבפעם הבאה יהיה טוב יותר ושאני אוכל להשתלט על הטמטום שבי

gringole

New member
התכוונתי...

שתרד לה בזמן שהיא גומרת אז לא תוכל לצחוק... ואתה חושב שרק מעט ככה? אז שתדע שהרוב לא מצליחות. ולא צריך להשתגע עם סקס...דברים חדשים הם לרוב או לא נוחים\מסובכים\וכן גם מגעילים. תנסה להכניס לך למוח שזה אמור להיות מעשה מתוך אהבה ותשוקה. בהצלחה!

אני מאד לא מסכימה איתך. שלגר יקר-

הצחוק, הבכי, הרעד והזיעה הן תגובות פיזיולוגיות טבעיות לשחרור מתחים ופורקן. נכון שלא תמיד נוח לנו להתחיל לבכות באמצע הקניון או בסוף סקס, אך בוא נאמר שאין בזה ולו שמץ של חוסר הערכה או חוסר אהבה כלפי מישהו. אני מציעה לך לקרוא את הספר החכם- "התינוק יודע" ולקבל ממנו אומץ לפרוק בדרכיך שלך את מה שבליבך ובגופך בזמן הסקס וגם בכלל בחיים. ובינתיים- דבר עם בת הזוג שלך, צחקו גם על זה. הייתי מקבלת באהבה גדולה תגובה כזו במקומה. זו דרך נהדרת לדעת שאתה מחובר אליה כל כולך ויודע בדיוק מה עובר עליה. סקס נעים לכם.

tuches leker

New member
צחוק יפה לבריאות

צחוק זה דבר נהדר. לי היו קטעים מביכים עם פלוצים. אתה צחקת ואני הייתי מפליץ וזה היה יותר מביך.

gringole

New member
הגודל לא קובע

מה הקשר בכלל לגודל??? יש הבדל בגדלים!? בכל אופן זה קשור לכך שבזמן כניסה ויציאה נכנס אוויר לתוך האיבר וכשאין מקום יותר לאוויר אז הוא מחפש דרך לצאת החוצה...ממש כמו הפלצה...

למעלה