שאלה קצת כבדה.. ברשותכם

SimpleMe

New member
שאלה קצת כבדה.. ברשותכם ../images/Emo13.gif

מהי לדעתכם זוגיות "מושלמת"? האם קיים דבר שכזה?

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אענה לך כמאמנת מהי זוגיות מושלמת בעיניך? האם את יכולה לתאר תמונה שכזאת ואם כן ממה היא מורכבת?

SimpleMe

New member
זוגיות מושלמת בעיניי..

היא זוגיות שמבוססת על אהבה, אמון, כבוד, איכפתיות, חברות, אפשרות לקבל באמת את השלילי (בעינייך) באחר.. כנראה שהשאלה שלי היתה באמת האם קיימת זוגיות כזו?

אני מכירה יותר מזוג אחד

שהזוגיות שלהם מורכבת מהערכיים שציינת. אבל מה שאני מכירה ממש לא משנה. מה שחשוב הרבה יותר, מה הסיבה לשאלתך?

SimpleMe

New member
הסיבה..

ניסיתי לעקוף את זה. כי יש לי זוגיות שמלאה בכל הערכים האלה. אולי מלבד האחרון. (והבעיה היא רק אצלי ולא אצלו) יש רק דבר אחד שקרה לפני שנה ועשיתי כל מה שאני מכירה כדי להתגבר עליו. אני אוהבת את בעלי בצורה הכי חזקה שיש. אבל לא מצליחה להתגבר על זה לגמרי. והשאלה שלי היתה למעשה (כל פעם אני מבינה שהשאלה שלי היתה אחרת ממה שחשבתי) : האם הזוגיות שלי מושלמת למרות הדבר הזה? האם אני רודפת אחרי שלמות מושלמת מידי?

ואולי???

הרדיפה כדבריך אחרי תאוריות למינהם היא הבריחה מההתמודדות האמיתית עם הקושי? שואלת לא יודעת, לך היכולת לענות על כך.

SimpleMe

New member
בכנות, אני לא יודעת איך להתמודד.

ניסיתי כל דרך אפשרית שאני מכירה. אכן חל שיפור רציני במצב, אבל ציפיתי שאחרי שנה זה כבר לא יכאב בכלל...

../images/Emo24.gif

מרגישה מעבר למילים את הכאב. אם מתאים לך מוזמנת לשתף אולי נצליח לתת לך נקודות הסתכלות נוספות על אותה סיטואציה שתעזור לך להפוך את הכאב לעוצמה עבורך.

SimpleMe

New member
להפוך את זה לעוצמה? וואו..

זה נשמע לי בלתי אפשרי. כשבועיים לפני החתונה גיליתי שבעלי שיקר לי. הנושא שהוא שיקר לגביו היה קריטי מבחינתי והוא ידע את זה. באופן כללי בעלי אדם אמין, אוהב, תומך..מושלם (כמעט), אבל אני לא מצליחה להתנער מהקטע הזה לגמרי. הוא חשב שהנושא לגביו הוא שיקר לא כל כך קריטי וכמובן התנצל המון פעמים. החתונה כמעט בוטלה ובסוף יצאה לפועל.. מסיבות שונות.. ניתן להפוך דבר כזה לעוצמה?

SimpleMe יקרה

מרגיש לי לא נכון מקצועית להכנס לקושי הספציפי שלך במסגרת הורטואלית. קושי שמהמעט ששיתפת היה מאד מאד קשה עבורך. תרומתי היחידה היא לנסות למקד אותך להתבונן מה למדת על עצמך מאז ועד היום?

SimpleMe

New member
מה למדתי...?

למדתי שאני רגישה מכפי שחשבתי, למדתי שאני רוצה שהכל יהיה מושלם כל הזמן, למדתי שאני טוטאלית בצורה די מפחידה.. האם נראה לך שלא מתאים להכנס לזה באימון אישי בכלל? או רק במסגרת הוירטואלית? ואם אכן מתאים לעבוד על זה באימון אישי - האם האימון יכול להיות רק שלי לבד?

../images/Emo140.gif בוקר טוב

יופי של למידה רכשת לך על עצמך
אימון אישי יאפשר לך להשתחרר מדפוסי המחשבה וההתנהלות. גם כשאני מאמנת זוגות האימון מתנהל עם כל אחד מבני הזוג בנפרד.

SimpleMe

New member
אחדד אז השאלה..

האם אוכל לקחת אימון אישי בנושא הזוגי ובנושאים נוספים מבלי שבעלי יעבור אימון בכלל?

בהחלט ../images/Emo13.gif

באימון אישי אנו מתמקדים בעצמנו. יש רק אדם אחד שאנו יכולים לשנות- את עצמנו. גלוי נאות בבקשה לא לפנות אלי. עד סוף מרץ אני לא מקבלת מתאמנים חדשים.

חייבת להוסיף משהו..

אתמול בעלי אמר לי באיזה סיטאוציה שנוצרה : " ממי - זוגיות זה עבודה , וכול החיים נעבוד בה - אי אפשר להתפטר אז בואי נראה איך אנחנו מייעלים את עצמנו.. " ופתאום שהוא אמר את זה - קלטתי את המחויבות של שנינו לזוגיות שלנו ולקבלה של מה שכול אחד מאיתנו מביא לתוך הזוגיות שלנו

SimpleMe

New member
אני רק רוצה להבהיר משהו

מפני ששלחו לי תגובות במסרים. אני לא (!!!) רוצה לעזוב את בעלי, באופן כללי אני מאוד מאושרת איתו וזה הדבר היחיד שמפריע לי. העיקר אצלי הוא שאני רוצה ללמוד להתגבר על זה. כי לא הצלחתי להתגבר על זה לגמרי בעצמי. המשך יום נעים

wafl

New member
אופטימיות לבוקר

בוקר נפלא הגר.. אני יושבת לקרוא בתשומת לב את כל מה שכתבת ומה שכתבו קודמיי.. ומבקשת להוסיף על הנאמר. אתחיל מההודעה האחרונה שלך שבה אמרת שאת לא מעוניינת לעזוב את בעלך, שטוב לך ומה שחשוב לך זה ללמוד עם עצמך על עצמך וליישם זאת. הבנתי נכון? זו ממש הפגנת בגרות ובשלות.. היכולת שלך להתבונן בעצמך ולרצות ללמוד על עצמך ולא כיצד לשנות מישהו אחר ולחפש אשמים בסביבה החיצונית.. תני לעצמך חיבוק גדול מלא באהבה. עוד כתבת האם הזוגיות שלך מושלמת למרות הדבר הזה? אתייחס לשני דברים. הראשון הוא: תנסי את לשאול את עצמך.. " האם הזוגיות שלי מושלמת למרות המשבר? לתת לשאלה להיות שם... להסתכל עליה ולבחון אותה לא מנקודת פגיעות.. אני קוראת כאן שבעצם הפגיעות היא זו שמנהלת אותך ולא את אותה. ודבר שני -מה שאני חשבתי כשקראתי זה שיחד עם המשבר שעברתם אתם ביחד וממשיכים ... אולי יש שם כוחות גדולים יותר שמחברים אתכם למרות הקשיים...? אני שואלת אותך ודבר אחרון...אני אציג משהו ותראי אם זה נכון עבורך... את מדברת על זוגיות שאמורה להיות מושלמת איך את מרגישה עם המחשבה הזו? האם היא מעוררת בך איזשהו תחושה מלחיצה, רגש מכאיב? אם כן... נסי רגע לחשוב איך תהיי בלי המחשבה הזו.. איך תראה הזוגיות שלך, איך תתייחסי לבעלך, מה מה תחשבי עליו, מה תאמרי לו? אם את בכיוון של מה שרשמתי ורוצה להמשיך או להרחיב כאן אנו נשמח לביות בשבילך.. אני רוצה להוקיר אותך על החשיפה האישית שלך.. ועל האומץ שגילית בתוכך.. זה דבר ייחודי ובעל עוצמה

SimpleMe

New member
תודה רבה לך.

כנראה שיש לי באמת על מה להעריך את עצמי
בוודאי שיש בקשר שלנו כוחות גדולים שמחברים אותנו מעל הקשיים. אני אוהבת את בעלי כל כך, הוא מעניק לי המון, הוא מקור אושר בחיי. ועשיתי עבודה קשה כדי להגיד את זה ולהרגיש את זה, הפגיעה שלי ממנו בהתחלה היתה קשה מאוד מאוד, עם הזמן היא נחלשת אבל עדיין שם ומידי פעם מתעוררת. וכנראה כאן הבעיה שלי עם עצמי, אני חייבת שהכל יהיה 100 אחוז מושלם: להיות ה-כ-י טובה בעבודה, מצטיינת בלימודים, בזוגיות מושלמת, בעלת בית נקי כל הזמן וכו'.. זוגיות מושלמת מבחינתי היא כמו כל דבר אחר שצריך פשוט להיות מושלם. אני מניחה שבלי המחשבה הזו הזוגיות שלי תהיה יותר משוחררת, אני אהיה יותר נינוחה, אני אפגין פחות "לחץ" כלפיי בעלי, אהיה יותר קלילה, אצליח להתרכז בדברים הטובים שבו יותר, ואומר לו כמו תמיד שהוא אהבת חיי, אבל אני אוסיף ואומר לו את מה שאני לא אומרת עכשיו- שאני לא דואגת בקשר אליו לכלום ומאמינה בו במאה אחוז. תודה רבה לך המילים שלך והשאלות שלך עזרו לי מאוד.

למעלה