מטומטמת. אני הייתי חושבת פעמיים על מה שהרופא אמר. אם את פחות מחודש אחרי הלידה, אז זה נשמע כמו ההמשך של הדימום אחרי הלידה. לא שאני רופאה או מבינה משהו, אבל לי זה נשמע הרבה יותר הגיוני.
עד 56 יום מהלידה זה עדיין נחשב דימום של הלידה. (כך הבנתי מרופאה). לי היה אחרי הלידה דימום שבא והלך במשך כחודשיים (פעם אחת ממש נגמר לגמרי לכמה ימים ושוב חזר בגדול).
אז כנראה שלא נשארו חלקים מהשליה (שוב - אני לא רופאה ולא מוסמכת). לי מהיום השלישי היתה ירידה ממש דרסטית בכמות הדימום, והוא בא והלך בדיוק עד 6 שבועות מהלידה
הדימום של לאחר לידה יכול להיות גם שישה שבועות אחרי הלידה, וללכת ולחזור. מעבר לזה, יכול להיות שדימום קורה בגלל בעיה ברחם. להגיד לך שזה מחזור בלי לבדוק? לא בסדר בכלל.
אחרי שהדימום התגבר פניתי לרופא נשים אחר והוא דווקא לא חושב שזה מחזור אלא באמת דימום שהתפתח בעקבות רחם עייפה
כך הוא הגדיר אותה. לדבריו לפעמים קורא שהרחם מתעייפת להתכווץ ואז מופיע דימום. קיבלתי כדורים שאמורים להגביר את ההתכווצות. להזכירכן אני מניקה אז לא יודעת למה זה לא מכווץ מספיק. הוא אמר שהוא לא דואג ,כי עברתי ניתוח קיסרי ובמקרים כאילה מנקים טוב את הרחם. מישהי שמעה על כאילה מקרים? בכל מקרה לקחתי גם הפניה למיון שיהיה. תחזיקו לי אצבעות שלא יהיה איזה סיבוך מסוכן. תודה.וסליחה שכותבת מעט .אין לי זמן ואני כל הזמן עייפה. אבל נהנת מכל רגע. שלכן,יעל.
חודש מהלידה לא יכול להופיע מחזור אז או שניסה לנפנף אותך ולהשפיל אותך באותה הזדמנות או שהוא לא יודע - בשני המקרים חמור! זה עדין נחשב כחלק מהדימום אחרי לידה!
ואני חוזרת על ההמלצה להחליף רופא! כדי להרגיע - אני אמנם לא היתי אחרי קיסרי אבל היה לי אותו הדבר וגם נבהלתי והרופא שלי אמר שעד חודשים אחרי הלידה זה תקין לחלוטין!!!!!!!!!! שזה בא והולך...