שאלה קצת מביכה

יעלי ס

New member
שאלה קצת מביכה ../images/Emo11.gif

מישהי כאן קיבלה וסת פחות מחודש מלידה? ועם הנקה מלאה? הרגשתי די מטומטמת כאשר רופא הנשים שלי אמר לי בטלפון שדימום שאני מדברת עליו נקרא מחזור .

אפרת12

New member
את יודעת מה../images/Emo35.gif אין לך מה להרגיש

מטומטמת. אני הייתי חושבת פעמיים על מה שהרופא אמר. אם את פחות מחודש אחרי הלידה, אז זה נשמע כמו ההמשך של הדימום אחרי הלידה. לא שאני רופאה או מבינה משהו, אבל לי זה נשמע הרבה יותר הגיוני.

מאז

New member
אני הבנתי שהוא טועה

עד 56 יום מהלידה זה עדיין נחשב דימום של הלידה. (כך הבנתי מרופאה). לי היה אחרי הלידה דימום שבא והלך במשך כחודשיים (פעם אחת ממש נגמר לגמרי לכמה ימים ושוב חזר בגדול).

יעלי ס

New member
וזה יכול להיות תקין?

כבר ראיתי סרטים על חלק מהשליה שנשאר לו ברחם. ילדתי הניתוח קיסרי וכבר מיום השלישי כמעט ולא היה דימום. מצד שני זה ממש דומה לוסת.

אפרת12

New member
אם זה לא גושים, קרישי דם

אז כנראה שלא נשארו חלקים מהשליה (שוב - אני לא רופאה ולא מוסמכת). לי מהיום השלישי היתה ירידה ממש דרסטית בכמות הדימום, והוא בא והלך בדיוק עד 6 שבועות מהלידה

עמית@

New member
אצלי נשאר חלק בפנים שיצא לבד

והיה דימום שהללך ונעלם וחזר (חודשיים אחרי הלידה)

adi74

New member
../images/Emo3.gifגם לי הרופא אמר את אותו הדבר

היי גם לי הרופא אמר את אותו הדבר
, ואני רק 4 שבועות לאחר הלידה ומניקה הנקה מלאה

ילדונט

New member
נשמע לי לא אחראי ולא מקצועי

הדימום של לאחר לידה יכול להיות גם שישה שבועות אחרי הלידה, וללכת ולחזור. מעבר לזה, יכול להיות שדימום קורה בגלל בעיה ברחם. להגיד לך שזה מחזור בלי לבדוק? לא בסדר בכלל.

יעלי ס

New member
הוא אמר שלא יכול לבדוק בזמן המחזור

ושאם הדימום תוך כמה ימים זה לא נגמר להגיע אליו. נשמע לי הגיוני,לא?

אני קיבלתי אחרי חודשיים

ומניקה הנקה מלאה. וזה היה מחזור, כי אחרי חודש בדיוק הוא הגיע שוב. פחות מחודש, באמת לא נראה הגיוני. אולי תתיעצי עם רופא אחר?

יעלי ס

New member
עדכון ../images/Emo5.gif

אחרי שהדימום התגבר פניתי לרופא נשים אחר והוא דווקא לא חושב שזה מחזור אלא באמת דימום שהתפתח בעקבות רחם עייפה
כך הוא הגדיר אותה. לדבריו לפעמים קורא שהרחם מתעייפת להתכווץ ואז מופיע דימום. קיבלתי כדורים שאמורים להגביר את ההתכווצות. להזכירכן אני מניקה אז לא יודעת למה זה לא מכווץ מספיק. הוא אמר שהוא לא דואג ,כי עברתי ניתוח קיסרי ובמקרים כאילה מנקים טוב את הרחם. מישהי שמעה על כאילה מקרים? בכל מקרה לקחתי גם הפניה למיון שיהיה. תחזיקו לי אצבעות שלא יהיה איזה סיבוך מסוכן. תודה.וסליחה שכותבת מעט .אין לי זמן ואני כל הזמן עייפה. אבל נהנת מכל רגע. שלכן,יעל.

הרופא מטומטם ולא את!

חודש מהלידה לא יכול להופיע מחזור אז או שניסה לנפנף אותך ולהשפיל אותך באותה הזדמנות או שהוא לא יודע - בשני המקרים חמור! זה עדין נחשב כחלק מהדימום אחרי לידה!

קראתי את העידכון

ואני חוזרת על ההמלצה להחליף רופא! כדי להרגיע - אני אמנם לא היתי אחרי קיסרי אבל היה לי אותו הדבר וגם נבהלתי והרופא שלי אמר שעד חודשים אחרי הלידה זה תקין לחלוטין!!!!!!!!!! שזה בא והולך...

יעלי ס

New member
תודה,מקסימות!!! ../images/Emo140.gif

החזרתן לי את הביטחון העצמי. טוב לדעת שאני לא מטומטמת
סתתתתתתתתתתתתתתתתם!!!!!!!!!!!!!! הדימום קצת פחת. מרגישה טוב.

למעלה