שאלה קצת מביכה

oritgz

New member
שאלה קצת מביכה ../images/Emo9.gif

מותר סקס אחרי החזרה?

שום בעיה ? לא מדוייק ../images/Emo101.gif

ישנם מיספר דוקטורינות רפואיות בנושא הנ"ל (כמו למשל כמה זמן ואיך צריך לנוח אחר ההחזרה) דוקא המחקרים הרפואיים האחרונים ממליצים כפי מה שאמרתי ובזמן האחרון זוהי ההמלצה הברורה של מיספר בתי חולים בישראל

אולה *

New member
ד"ר נכבד (או הנביא?)

האם אתה יכול להגיד על איזה מחקרים רפואים אתה מסתמך?

קצת יותר פירוט

לא אכנס להיבט הרפואי כפי שאמרתי יש צדדים לכאן ולכאן אחד מהם ליאור כתב בהמשך -העיקר המסקנה -כיום זאת היא ההמלצה במרכזיים הרפואיים המיתקדמים בעולם , במיוחד בארה"ב לא מיזמן אף ראיתי פירסום עים הנחיות למטופלים של מרכזי הדסה בי-ם ושם לא רק שלא ממליצים אלה אף אוסרים-לא ברור ?

אולה *

New member
ברור, למה לתקוף?

או שאתה חושב, שמי שלא מסכים עם דעתך - מטומטם? ד"א, רופאי איכילוב אינם ממליצים על מנוחה והתנזרות מיחסי מין. הכל עפ"י התחושה של המטופלת.

עוד פעם

ציינתי מפורשות שיש מיספר דעות בעניין לכאן ולכאן. אנני יודע מימה ניפגעת גברתי -בנוגע למחקרים שביקשת אז היפנתי אותך למסקנות וההנחיות הרישמיות למטופלים שאין יותר ברור מיזה -ולכך היתה כוונתי . צר לי אים מישהו כאן הבין אחרת לרשותכם תמיד דוקטור לופלוף

לא רואה שום דבר מביך בשאלה

רוב הזוגות הרגילים לא יודעים שנכנסו להריון וממשיכים כרגיל אבל מצד שני הם גם מצליחים ספונטנית אז הם לא דוגמא לדעתי לא צריכה להיות בעייה יש אפילו שטוענים שהתכווצויות הרחם (כשגומרים) מגדילות את סיכויי ההשתרשות מצד שני יש את הרגשי אשמה אחרי בטא שלילית של - מה היינו צריכים את החפוז הזה ? רק הרס לנו אז נראה לי שהתשובה היא כיצד נגיב בהמשך לבטא ליאור

שושי @:-)

New member
אני דוקא מכירה את הצד השני

הרופאים טוענים שגם האורגזמה הנשית וגם הגמירה הגברית שנהם גורמים לרחם להתכווץ, אותם התכוציות לא עוזרות לקליטת העוברים אלא ההפך. אלו היו דעתם של הרופאים שטופלתי אצלם עד היום. שושי

למעלה