שאלה קצת מביכה

שאלה קצת מביכה

שאלה קצת מביכה כמו שאמרה הכותרת... ואני די חדשה גם בנושא הסקס וגם בנושא הכתיבה עליו בפורום אז מצטערת מראש אם זה יצא קצת מסורבל או במילים לא כלכך מתאימות. יש לי בעיה שכשאני וחבר שלי שוכבים יוצאים מהנרתיק קולות כמו (ותסלחו לי על המילה...) פלוצים, אני יודעת שזה מהנרתיק ואין לי כל שליטה עליהם וזה פשוט יוצא. זה מאוד לא נעים כשזה קורה כי זה נשמע כמו הדבר האחר וזה מקלקל מאוד את הסקס בינינו. על מה מדובר? איך אפשר למנוע את זה? או שזה בכלל דבר תקין ואנחנו סתם לא מרגישים עם זה בנוח? תודה

yarrin

New member
תקין לחלוטין

הקולות שאת שומעת הם קולות שבוקעים מהנרתיק כתוצאה מכניסת אויר ע"י איבר המין של חברך, אין לך מה להרגיש מובכת בשל כך וחבל שזה מקלקל את הסקס בינכם. לדעתי עלייך לשוחח איתו שזה דבר טבעי ולקחת את זה בהומור, לי זה קורה לעיתים ממש נדירות וכשזה קורה אנחנו צוחקים מזה. אינני יודעת מדוע לאחרות זה קורה יותר ולאחרות פחות, אולי זה קשור למבנה הנרתיק, אני ממש צרה אולי בגלל זה.

חופ שיה

New member
תקין לחלוטין קורה גם לי לפעמים.

הצעתי - בזמן שזה קורה - החליפו זווית חדירה ו/או את תנוחת אגנך ביחס אליו - שחקי עם האגן שלך על מנת למנוע את זה. אולי בגלל המבנה של שניכם יש צורך במציאת דרך חדירה שלא תכניס אוויר לנרתיקך- עניין של ניסוי וטעיה. :) פתרון מיידי נוסף - לסגור את הרגליים כאשר הוא חודר אליך - גם לא יכנס אוויר וגם תהני יותר מהחיכוך של איברו בנרתיקך. בהצלחה .

adex

New member
מכיר את התופעה

פלוצים מהכוס זו תופעה שנתקלתי בה עם כמה חברות. זה קורה לפעמים ואז צוחקים.

למעלה