שאלה קצת מביכה

shayli71

New member
שאלה קצת מביכה

אני 4 חודשים אחרי לידה מיד לאחר הלידה סבלתי מטחורים שטופלו במיידית ועברו חלפו כעבור יומיים אבל כיום כאשר אני הולכת לשירותים אז היציאות כואבות וחותכות ומיד לאחריהן מופיע דימום על כל האסלה ובנייר וח"כ כלום כאילו נגמרו הכאבים והדימום פוסק זה נורמלי? לא נעים לי ללכת לרופאה

mummy

New member
../images/Emo2.gif לא נעים לך ללכת לרופאה?

אני די משוכנעת שהיא ראתה דברים גרועים מאלה. נשמע לי כמו משהו שחשוב מאד שתלכי לבדוק אותו ולטפל בו, ושבכל מקרה, עזרה על גבי הרשת לא תוכל להועיל לך. אל תתביישי, אין לך במה. ואל תהיי נבוכה. תרימי טלפון, תקבעי תור, ולכי להבדק ולטפל בזה. הזנחה של טחורים זה לא משהו מומלץ.

שלי לי

New member
נשמע שיש לך פיסורה, אני לא כותבת

לך מנסיון אישי, פשוט היה את זה ל2 אנשים קרובים, שסבלו מזה מאוד מאוד...אפשר לטפל בזה תרופתית או בניתוח חבל שאת סובלת כ"כ אני יודעת שאחרי שהם טיפלו בזה הם חשו הקלה ע צ ו מ ה!

T noki

New member
יכול להיות טחורים או פיסורה

או שניהם... מציעה לך להתגבר על הבושה וכן לפנות לרופאת המשפחה (מקווה שזו רופאה, זה פחות מביך). אני יודעת שזה מביך אבל בתור רופאה אני רואה המון כאלה וזה ממש בסדר, זה התפקיד שלנו ואנחנו עושים אותו במקצועיות. אפשר לעזור לך עם זה - חבל שתסבלי. בינתיים לשתות הרבה, לאכול הרבה פירות וירקות עם קליפה שהצואה לא תהיה קשה ולא תתאמצי בשירותים, ולפנות לבדיקה. תרגישי טוב!

אור67

New member
../images/Emo101.gifללכת לרופא/ה.

או לטיפול בדיקור שמאוד עוזר. אפשר גם לקנות מגבונים(פרוקטו שמם אל"ט) או משחה נגד טחורים שמקלים מקומית על הבעיה, לפעמים גם פותרים את הבעיה.

libi4

New member
נורמלי לחלוטין

פשוא כנרה שהיציאות שלך קשות ולכן את צריכה להרבות בשתיה והמאכלים רכים...זה בדיוק מה שקורה לי....ואין טעם ללכת לרופא... תשתח הרבה,תאכלי חסה,עגבניה ושזיפים מיובשים... רק טוב!

isidora

New member
תסלחי לי אבל זה קצת חסר אחריות

מ"כנראה" דרך ההמלצות שלך ועד "אין טעם ללכת לרופא" הדרך ארוכה זה לא אחראי לאבחן כך מעל גבי הפורום. אני מציעה גם לסמוך על T noki שהיא רופאה ועל המלצתה ללכת להיבדק. אני לא מתכוונת לתקוף חלילה אלא רק לתת חומר למחשבה.

libi4

New member
תודה אבל../images/Emo41.gif

הפורום הוא ידידותי וכל אחד יכול לקבל או לא את ההמלצות שחברי הפורום נותנים ולהשתמש במידע נכון....מבינה שאת לא תוקפת אבל יש תחושה שאת עושה כאן סדר וזה אופייני לקשתית כמוך.... ואולי כמוני... יום טוב!

isidora

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif זה סדר לכבוד פסח ../images/Emo162.gif

libi4

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo85.gif../images/Emo109.gif../images/Emo54.gif../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif

למעלה