שאלה קצת מוזרה - אני צריך לדעת אךי קוראים

ספר יקר

New member
שאלה קצת מוזרה - אני צריך לדעת אךי קוראים

ליועצת הלשונית בבית צבי (אולי יש כמה כאלה?) באתר שלהם מצויינים רק חברי ההנהלה ולא המורים בכללם.

אם מישהו יודע היכן למצוא פרטי התקשרות איתה / מקום אחר להשיג- אשמח לשמוע . תודה

שלום לך ספר יקר

האמת שלא ממש הבנתי את השאלה שלך...

יועצת לשונית בבית צבי למה בדיוק?
חייב לומר לך ששנים אני משחק לצד בוגרי בית הספר הזה ומעולם לא שמעתי מהם על דבר או מישהי\מישהו בתפקיד כזה ותאמין לי שרצו סיפורים רבים על בעלי התפקידים השונים.
אולי אם תגדיר טוב יותר, אדע למה אתה מתכוון.
עבר זמן רב מאז נסגר פורום תאטרון שאולי שם היית יכול למצוא תשובה לשאלתך.
נראה לי שהכי פשוט שתרים טלפון לבית הספר ותשאל במזכירות, אם יש בעל\ת תפקיד כזה הם כבר ידעו לקשר אותך אליה.
במקביל אני אנסה לברר עם חברים שלי שלמדו שם, אז תציץ כאן מפעם לפעם.

ספר יקר

New member
תודה דודי. אני יודע שיש מורה כזו

כי אחי למד שם וכשישבנו בבית-קפה הוא אמר לי על מישהי שישבה גם היא שם שהייתה היועצת הלשונית בבית צבי (ומאד היה חשוב לה שהתלמידים יהגו נכון את השמות הלועזיים של הדמויות בטקסט). גם באתר של בית צבי, תחת קטגוריית המורים, אם בוחרים סיווג "שפה-הדרכת טקסט" יש של של מורה ממין זכר וממין נקבה. אני מאמין שהיא דפנה מרסר-הדרי.
http://www.beit-zvi.com/?pg=t_cards&CategoryID=8&CID=11

אני רק יודע שהיא הולכת לפעמים עם סרט על הראש, ושאם אראה תמונה שלה אוכל לזהות אותה.

אני לא שואל את אחי לשמה, כי כל עיסוק בבית הספר מעבר לרצונו נתקל בסירוב עיקש (מכיוון שעזב שם אחרי שנתיים בגלל אי הבנה מול במאי ההצגה שלהם, או משהו כזה), וגם לבית הספר לא אתקשר כי לא בטוח איך הם מגדירים את התפקיד וכו'..

חשבתי רק להשיג את כתובת המייל ולשלוח לה קטע שכתבתי שהייתי רוצה שהיא באופן ספציפי תראה.. טוב זה נשמע הזוי, אבל לצערי אני לא יכול להרחיב בגלל הנסיבות..

תודה

למעלה