שאלה קצת מוזרה \= אשמח לעזרה.

plutty

New member
שאלה קצת מוזרה \= אשמח לעזרה.

אתם חושבים שכדאי לי לעשות לעצמי את מה שכתוב פה? בבקשה עזרה.. תודה

Infinity AL

New member
../images/Emo207.gifNBA פרוג'קט../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אני צריכה רעיון לנושא העבודה באנגלית. על מה אתם עושים? יש לכם רעיון בשבילי? תודה ותבלווו היום

tttttttttt1

New member
איזה עבודה? מה הנושא הראשי?

את יכולה לבחור סתם כל נושא שבא לך או שיש איזשהוא נושא ראשי וממנו את צריכה לבחור נושא? <פרטים על העבודה מאוד יעזרו לנו לעזור לך> שבת שלום

Infinity AL

New member
אממ

אני פשוט צריכה לבחור נושא, שאלת חקר ולכתוב על זה עבודה באנגלית, משו כמו 10 עמודים...ואח"כ להבחן על זה
אז אני רוצה נושא מעניין... רגע אתה הי"ב, מה לא עשית את זה שנה שעברה? איזה מוזר...אתה 3 יח"ל כנראה...[?]

tttttttttt1

New member
חחח לא...אני 5 יחידות...עשיתי

פרוייקט שנה שעברה שלא ניבחנתי עליו..ואני עושה עוד פרוייקט שעליו אני נבחן בבגרות בעל פה.. שנה שעבר הנושא הראשי שלנו היה סרטים אז עשיתי על סרט... השנה הנושא הראשי שלנו הוא landmarks [נקודות ציון/המצאות ששינו את העולם וכו]....

gorck

New member
הפרויקט בגרות באנגלית...

אם הבנתי נכון ממה שכתבת, בחרת בנושא ליגת הכדורסל NBA, הליגה הטובה בעולם... רעיונות לראשי פרקים בעבודה שלך- * הכדורסל, איך התחיל וחוקים. *מבנה ליגת הNBA והקבוצותיה. *השוני בין הכדורסל האמריקאי לכדורסל בשאר העולם (זמני רבעים וכדו') *התפתחות תרבות הכדורסל בארה"ב (אם רוצה לגעת בסוציולוגיה) זה אמור להספיק, כל נושא כזה יכול לכלול, תלוי ברמת ההתעמקות והכתיבה, 2-7 עמודים, ואת צריכה חמישה ע"פ הידוע לי מהמורה, 1500 מילים, 300 מילים כל עמוד, מכן 5 עמודים, לא כולל מבוא וסיכום, שכל אחד כולל כ250 מילים. חשוב לזכור--- בעבדה יש להכניס בכל מקום שניתן את הפן האישי, מהמבוא בו תפורט הסיבה לבחירה בנושא,דרך החקר עצמו בו ילמד הנושא, ועד לסיכום בו יפורט על הלמידה, המסקנות והצעות הייעול

Infinity AL

New member
חחחח אתה לא רציני! לא בחרתי בכדורסל

לפרויקט קוראים NBA- new Bagrut assesment משו כזה
עושים אותו בי' או יא', ונבחנים עליו בע"פ.... חח לא בחרתי בליגת הכודרסל..אבל אני צריכה לבחור נושא לעשות עליו עבודה שלמה ואח"כ להיבחן על העבודה בע"פ מול בוחן חיצוני וכל זה 60% מהציון... מה אפחד לא עושה את זה
?

tttttttttt1

New member
חחח כולם עושים את זה...זה חלק

מבחינת הבגרות בעל פה באנגלית....אצלנו פשוט יש נושא ראשי אז אין לנו אפשרויות בחירה בלתי מוגבלות... בכל מקרה - לעניין שלך - מה את אוהבת? מה התחביבים שלך? אולי תעשי על להקה אהובה? על התחביב שלך? על זמר/ת שאת אוהבת...ולי תעשי כמו בעבודה אצלנו - על איזשהיא המצאה מגניבה ששינתה את העולם ...[או על אדם ששינה את העולם...לואי פסטר, ניוטון, כל מיני כאלה...בטח יש המון אנשים שיעניינו אותך....]

Infinity AL

New member
חח פשוט היה מוזר לי

שלא הבנתם על מה אני מדברת
רציתי לעשות על להקה, וגם על חברת הסרטים "וולט דיסני" הבעייה שהמורה המעצבן שלנו אמר שאי אפשר להתבסס רק על חומר מהאינטרנט ועל כל נושא שאני רוצה לעשות יש חומק ר-ק באינטרנט...הבנת? אז אני חייבת למצוא נושא אחר...

tttttttttt1

New member
חחחחחח המורה שלך מודע

לובדה שאנחנו במאה 21 עכשיו? מזה הוא לא רוצה שתחפשו חומר רק באינטרנט? אז מאיפה הוא רוצה שתביאו סיכומים?
... בכל מקרה - אני חושב שאף אחד לא הבין על מה את מדברת כי בבית ספר לא אומרים לתלמידים שהדבר הזה נקרא NBA משהו...לכן אנשים לא הבינו..אבל את הקטע של הפרוייקט כמעט כולם עושים [גם 4 יחידות אני חושב] ונבחנים על זה בבחינת הבגרות בעל פה..

Infinity AL

New member
המורה שלי לגמרי מיושן../images/Emo122.gif

הוא אומר שאינטרנט זה טוב אבל חייב להיות סיכומים מאנציקלופדיות וספרים ><

מצטרפת לשאלה

התחילו להסביר לנו גם על הפרוג'קט ואין לי מושג על איזה נושא לעשות יש כ"כ הרבה דברים...

St Peanuts

New member
עשינו את זה כבר שנה שעברה :-O

ואנחנו נבחנים על זה אחרי חנוכה, ניראה לי :p בכל מקרה עשיתי על גרפולוגיה... ומאוד נהניתי מזה למען האמת

למעלה