שאלה קצת מוזרה בנוגע לכפות רגליים של תרנגולות

rottems1

New member
שאלה קצת מוזרה בנוגע לכפות רגליים של תרנגולות

אני סטודנטית לעיצוב וצריכה כמה כפות רגליים לעבודה שאני עושה בנושא אוכל. הידעתם שכפות רגליים של תרנגולת בסין נחשבים למעדן?? אני יודעת שזה נשמע נורא מוזר, חשבתי שיהיה יותר פשוט להשיג כמה לצורך העבודה ואני על סף יאוש. אני גרה באיזור מודיעין כל הצעה במרכז תתקבל בברכה, מישהו מכיר מקום שאפר לקנות דברים כאלה? תודה, רותם

א פרח

New member
בעבר הרחוק

היה להשיג אצל כל קצב, זוכרת שאימי היתה מבשלת אותן במרק או כרגל קרושה. נסי ליצור קשר עם משחטה, שם בטוח יש או שיוכלו להפנות אותך למישהו. בהצלחה

gils33

New member
אוי הזכרת לי נשכחות

באמת פעם היינו אוכלים את זה ,זה ממש נעלם מפני השטח פתאום לא?

Master Stav

New member
לכי לקצבים בשוק תל אביב

תוכלי לקנות ב10 ש"ח קילו רגליים .. בהצלחה

avi5199

New member
זה אכן מעדן !!!

פעם היו שמים את זה במרק פולני , כשהיתי ילד נורא אהבתי לאכול את זה... מקצצים את קצה האצבעות עם הציפורניים, את כפות הרגליים שולקים במים רותחים , מקלפים מהקליפה הצהובה הקשה ושמים במרק--- אוחחח כמה שזה טעים ...

אכן זה מעדן

פעם אימי ז"ל הייתה נוהגת להכין את הרגלים בקוסקוס-- וזה היה מעדן . אבל רק קצב אחד היה מוכר את זה לצערי הרב הוא סגר. הבעיה העיקרית עם הרגלית היא לנקות ואין הרבה בשר אבל ההתעסקות גורמת להנות מהחוויה.. אני ממליץ לך ללכת לשוק ברמלה שמה תמצאי לא מעט קצבים ויש מצב שהם יתנו לך רגליים ממליץ בעיקר לנסות את סרור (נמצא בסוף השוק) שבו יש תחלופה של בשר גדולה. את יכולה אף לנסות בעיר לוד ( חיים מילר) אף הוא אולי יכל לעזור לך. בהצלחה

פוקסי99

New member
רגלי תרנגולת

אני נוהג להכין רגל קרושה מרגלי תרנגולת אני מבקש בשוק נתניה באחד מדוכני הבשר בצד הצפוני של השוק כל טוב פוקסי

הרגל הקרושה הטובה ביותר

עשוייה מרגלי עוף(גם הכי מעט קלוריות ... ורגלים במרק ..מעדן אמיתי . אני מזמינה באטליז ושומרים לי על רגלי העוף...משלמת בין 5-8 שח לקג ... ולא מגלה איפה
..

milch

New member
זה בחינם

אצל שוחט/קצב בעוספיה, זאהר, על הכביש הראשי לדלית אל כרמל

למעלה