שאלה קצת מוזרה

גל 15

New member
שאלה קצת מוזרה../images/Emo3.gif

היי! אני מדריכה בקייטנה בקיץ, 25 ילדים בכיתה ה. אז רציתי לשאול- נכון יש את כל שירי הקייטנה והמורל? אז איך מלמדים חניכים לשיר אותם? כאילו- אני אמורה לשיר אותם בעצמי ואז הם יצטרפו? ואיך מלמדים מורל לקבוצה? חחח... אני בצופים מכיתה ד ומכירה את כל המורלים שיש כמעט, אבל איך לגרום לחניכים לשיר אותם? תודה! וחוץ מזה, אני ממש אשמח אם למישהו יש רעיונות למשחקי הכרות וגיבוש. תודה!

זה ממש פשוט

כשאני הייתי מדריכה בקייטנה שנה שעברה, ולימדתי אותם את ההמנון, אז בהתחלה שרתי להם את כל השיר כדי שהם יבינו את הקצב, ואח"כ שרתי 2 שורות (כי זה עם חרוזים וקל לזכור) והם היו צריכים לחזור אחריי כל פעם.. בנוסף הכנתי שלט יפה ומעוצב שכתוב עליו ההמנון.. בגלל שאת מתכוונת לשירי מורל ולא להמנון, אז עושים את אותו הדבר כמו בשיר "מצפון לדרום" אם את מכירה... וזאת לא אמורה להיות בעיה, את פשוט אומרת להם שאת רוצה ללמד אותם שירי מורל, ושזה חשוב בקייטנה, ויש תחרות מי עושה הכי הרבה מורל ואז את פשוט מתחילה ללמד אותם כמו שאמרתי..

גל יקרה

את בהחלט יכולה להשתמש בהצעה של "החצילה השחורה" ובנוסף את יכולה להכין להם חוברת שירי מורל ובכל יום ללמד אותם 2 שירים ובסוף היום לתת להם משימה לבית ללמוד את שני השירים בע"פ לתחרות של מפגש הבוקר/צהריים.
בהצלחה

למעלה