שאלה (קצת מוזרה)

noalita

New member
שאלה (קצת מוזרה)

היי לכולם וערב טוב . קיבלתי השבוע מסר ממתקשר ת שאני ממש מעריכה שאני לא מקשיבה באמת. לא לאנשים סביבי ולא ליקום שמנסה לומר לי דברים. אני לא קולטת סימנים ולא מקשיבה לקול הפנימי שלי. זו לא פעם ראשונה שאומרים לי את זה אז אני לא בהלם . אבל זה מציק לי , כי מאוד חשוב לי להיות מודעת לעצמי ולסביבה. ואני באמת שוברת את הראש ומנסה להבין איך מקשיבים לקול הפנימי, איך אתה יודע מתי היקום נותן לך סימנים, איך אתה מזהה אותם ? זה כאילו אני לא מחוברת לעצמי, ליקום, ואני לאי ודעת מה לעשות כדי לשנות זאת. אני יודעת שזו שאלה קצת מוזרה ...אבל אשמח אם מישהו יצליח לענות על מה שאני מנסה להבין... תודה ולילה טוב

לשמוע מתחיל מלהרגיש

קודם כל נראה שאת כן מקשיבה, דברי המתקשרת הדהדו ויצרו אצלך תגובה, שנראית מאוד חזקה. אני יכול לומר לך, שעולה לי שאת מאוד רוצה לשמוע. אולי כאן מקור הקושי שלך, את כבר לא כל-כך מרגישה, מכל מיני סיבות. אולי מתוך צורך להגן על העוצמות שבך, אולי מפחד שהמצוקות יצופו ויעלו. נראה שהמקום הזה שלך שנמנע מכך, הושתק ואת לא יכולה לשמוע יותר. את רוצה לשמוע, הרבה והכל - אחרת מי יודע מה יתעורר שם. אני חושב שהמקומות הקשים שלך, כמו שיש לכולנו, הם עמוקים וכואבים. לשמוע את העולם מבחוץ מתחיל מלהרגיש את העולם שבפנים. שולח אליך הרבה אהבה וחיבוק גדול.

להקשיב לקול הפנימי

הי נועה , על מנת להקשיב יש להיות בשקט ולהתבונן. כאשר את עושה זאת את מאפשרת לעצמך לשים לב למה שעולה מתוכך. לרצונות , לחלומות , למחשבות , לפחדים , לרגשות. הקולות הפנימיים שקיימים אצל כל אחד מאיתנו הם רבים ולרוב יש קול אחד חזק ודומיננטי שמאפיל בעוצמתו על האחרים והם לא באים לידי ביטוי יש מקרים שזהו קול הפחד ויש מיקרים שזהו קול הלב. הרפיה , שקט והתבוננות מאפשרים לך לשמוע את כל הקולות , להבין מה הם אומרים ומאיפה הם מגיעים. בהצלחה ,
שרון

spinareo

New member
בגלל שאת שוברת את הראש את לא קשובה

לא צריך לשבור את הראש כדי להקשיב רק צריך להתרכז!!!...

למעלה