שאלה קצת מוזרה

• פותח הנושא nk29
  • פורסם בתאריך

nk29

New member
שאלה קצת מוזרה

כשהייתי בבי"ס היסודי עברתי סוג של כמעט-מוות. הנשמה נפרדה מהגוף, למשך כמה דקות הייתי בלי הכרה וראיתי מלמעלה את הגוף ואת התלמידים לוקחים אותי לאמבולנס. באותו זמן ראיתי מערבולת כזו שהתחלתי להמשך לתוכה -אמרו לי שזה המעבר למימד הבא. אניווי.... מאז - לפעמים אני רואה אנשים שנפטרו, יצא לי לראות ריפר (אוסף נשמות),ושד אמיתי בבית קברות קרית שאול בת"א... ראיתי כלב שחור וגדול הופך מכלב לעשן שחור - שמאופיין כ לילית/ סמאל - שרי השאול, ובטיול לירושלים - בלילה - טיול כיתתי - בתיכון, שמעתי צעקות מעמק גיא בן הינום - שלפי הידוע הוא פתח הגהנום (לפי הזוהר). ידעתי שקרוב משפחה שלי עומד למות -הזהרתי אותו - והוא נפטר בצורה שתארתי. השאלה שלי היא: מה אומרים כל הסימנים האלה? איך אני יכול לראות או לשמוע אנשים מתים /קולות שבד"כ אדם רגיל לא שומע? תודה מראש

היי ../images/Emo24.gifברוך הבא

הרבה אנשים שחוו מוות קליני וחזרו חזרה לגוף התחדדו חושיהם כלפי מסרים ותחושות מהעולם הבא. "מוות קליני הוא מצב זמני בו מפסיק הלב לפעום ולספק דם וחמצן למוח אך רקמת המוח עדיין חיה. מרגע שנפסקת זרימת הדם למוח מתחיל תהליך של הרס תאי המוח שעלול להביא למוות." (ויקיפדיה) נראה כאילו ניתנה לך הזדמנות נוספת ויש איזושהי שליחות/ייעוד שאתה צריך לעבור בחיים אלה. אני חושבת שכעת אתה נחשף לשלל יכולות של תקשור עם העולם הבא. השאלה...מה זה נותן לך? מה זה אמור לתת לאנושות? מה אתה מרגיש?

למעלה