שאלה קצת מוזרה.

Maldini Girl

New member
שאלה קצת מוזרה.

יש מישהי ששירתה איתי (השתחררה לא מזמן). בזמן השירות היינו חברות די טובות. היו עליות ומורדות, אבל באמת שראיתי בה בחורה מקסימה.
ואז יום אחד היא עשתה משהו (לא לי ד"א) שפשוט גרם לי להסתכל עליה באור אחר, כי הוא כ"כ נוגד את העקרונות שלי, והוא כ"כ לא אני, שפשוט כל פעם כשהסתכלתי עליה זה הכעיס אותי, זה דחה אותי. זה גרם לי להעריך אותה הרבה פחות. זה קרה בערך חודש לפני השחרור שלה, ומאותו רגע פשוט התרחקתי ממנה. לא בצורה בוטה, פשוט לא שאלתי אותה על הנושא, הפסקתי לשתף אותה בדברים.
עכשיו אני שואלת אתכן עד כמה זה מוזר.
קשה לי עם אנשים שמתנהגים בשונה מהעקרונות שלי (מן הסתם) אבל בדר"כ אני מאד סלחנית. לדוג', למרות שאין דבר שמרגיז אותי יותר מגזענות, בדר"כ אני מצליחה "להחליק" על הערות גזעניות. אבל פה, איתה, פשוט לא הצלחתי להחליק.

אז זה הזמן לנתק קשר?
או שאני ממש מגזימה וחייבת להרגע?

The Blue Fairy

New member
אני תמיד אומרת - לא מתווכחים עם רגשות

אם ככה את מרגישה, ונגיד שאת מגזימה - זה יעזור? זה יגרום לך להרגיש טוב יותר איתה?
אני מאמינה שלא
יכול להיות שאיתה זה ישב על משהו אחר, שפשוט עכשיו זה היה "הקש ששבר את גב הגמל" ובגלל זה את חושבת לנתק את הקשר?

Maldini Girl

New member
כן ולא

בחודשים האחרונים לפני השירות לא אהבתי אותה, כי היא ושאר הבנות התנהגו בצורה ממש לא ראויה בעייני. אבל כולן התנהגו ככה ועדיין רק עליה אני עד כדי כך כועסת. ככה שאני מייחסת את זה לעניין שעליו כתבתי פה.

yair and sveta

New member
אם הקשר שלכן לא חשוב לך אז לא חייבת לדבר איתה

הכל תלוי
אם את לא מרגישה שבא לך להיות חברה שלה אז אל תהיי
ואם הקשר שלכן ממש חשוב לך ואת יודעת שאם לא תדברו תתגעגעי אליה, אז עידף שתחזרו להיות בקשר
ואפילו תדברי איתה על המקרה כי יש מצב שאת לא רואה את כל תהמונה ולא יודעת מה דחף אותה לעשות את המעשה
בסה"כ כולנו מאוד טובים בלשפוט אבל חשוב לזכור שאנחנו לא בדיוק הכי חכמים ובדרך כלל אין לנו גם שוום זכות לשפוט מעשים של אחרים

למעלה