שאלה קצת מוזרה

1303nT

New member
שאלה קצת מוזרה

אני בשבוע 38+5 כבר איבדתי את החישוב של מה זה אומר, שבןע 38, 39 ...???? לא חשוב בכל מקרה זו הלידה השלישית שלי ( ב3 שנים ) לא זוכרת שחשתי כה בהריונות הקודמים - יש לנו בבית ילדה בת שלוש וילדה בת שנה ושמונה ככה שהזיכרון שלי עוד טרי - את שתיהן ילדתי בלידה טיבעית פעילה בתה"ש.

ביומיים האחרונים אני לא מפסיקה לאכול, אני כל הזמן רעבה ברמות מפחידות, בנוסף אני מרגישה שהכל סתום אצלי האף הגרון ממש תחושה של הצטננות ללא ההצטננות, מישהי חוותה, חווה, מכירה? אשמח לכל טיפ להקלה. כמו כן , יש לי צרבת מטורפת שגם לא הכרתי כמוה בהריונות הקודמים. מישהי אמרה לי שזה בגלל שהפעם זה בן, נשמע לי כמו אמונה טפלה. אשמח לשמוע דעתכן וכן טיפים להקלה.

בברכה

קרחצנים של סוף הריון אולי????

נחמד שאת מצליחה לאכול כי בסוף ההריון לרוב הנשים כבר אין מקום לארוחות גדולות והן פשוט
אוכלות מליון ארוחות קטנות אבל אם את רעבה, ומסוגלת לאכול סבבה.
מה שכן תשתדלי להקפיד על תזונה מאוזנת, ובריאה. מבחינת הרגשת ההצטננות זאת בהחלט תופעה מוכרת,
הכל סתום וגדוש (אני למשל בהריונות שלי נוחרת וככה אני לא נוחרת בכלל), תנסי אולי דברים טבעיים כמו שמנים שיפתחו
קצת ולגרון ספריים מצמחים (אני מכירה ספריי איטיס של ברא צמחים) אבל יש עוד מלא סוגים.
וצרבות, אני מכירה את האמונה שאם יש צרבות לתינוק יש שערות.... לא מאמינה בזה. זה עניין של ניסוי וטעיה שקדים, מלפפונים, חלב,
וכמובן טמס נגד צרבת.

1303nT

New member
טמס כבר לא עוזר

הלוואי שזה מסמן את הסוף .....למרות שהפעם אני לוקחת את זה בעיתו ובזמנו לא לוחצת לא מזרזת כשהוא יחליט לצאת הוא יצא.
לגבי הארוחות את צודקת זה בהחלט ארוחות קטנות אבל מלא ארוחות קטנות, אני אנסה את הספריי הטיבעי, הצינטרונלה עוזר לי אבל כל הבית אלרגי אז ככה שאני מנסה להימנע.
לגבי השערות גם אני שמעתי, ביתי הקטנה נולדה עם מלא מלא שיער, ילדה בת שנה ו8 עם שיער עד המותניים מטורף, שום צרבת לא הייתה באופק. תודה על העידוד. מקווה לדווח בקרוב שילדתי

תזונת חלבונים

דיאטת חלבונים היא פיתרון קסם להרבה בעיות בתחום הזה,
יכול להיות שהגוף שלך עכשיו צריך משהו מסויים ובגלל זה הרעב הבלתי נשלט. בדרך כלל בשלב הזה הדבר המסויים הזה הוא חלבון.
נסי לעבור לתזונה עשירה בחלבונים וירקות , אפילו על חשבון פחחממות, כל שעתיים.
חלבונים יש ב - ביצים, מוצרי חלב, בשר, עוף, דגים, קטניות ודגנים מלאים מעורבים, חומוס (לא תעשייתי), אבוקדו, גרעינים, זרעים ואגוזים (אז גם בטחינה וממרחי זרעים ואגוזים אחרים ללא תוספת סוכר).
דוגמה לארוחה: טונה וסלט, גבינת עיזים עם ירק, ביצה וירקות, מג'דרה עם סלט, חומוס וירקות וכו,
אם את לא יכולה בלי פחממות אז אפשר כמובן להוסיף קרקרים מלאים, לחם מדגנים מלאים ודגנים מלאים מבושלים, אבל חשוב שהדגש יהיה על חלבונים.
להוריד!!!! סוכר.

1303nT

New member
תודה רבה על התגובה

אני אסה את זה, בנתיים גליתי שעגבניות מחריפות את התופעה אז הורדתי את כל הדברים החומציים.

למעלה