שאלה קצת מוזרה ...

מצב
הנושא נעול.
שאלה קצת מוזרה ...

שאלה קצת מוזרה ...
אנחנו אוטוטו מתחילים טיפול והבעלול כבר מוטרד מ"תפקידו" ואני אסביר. בטיפולים הקודמים, ביום השאיבה היה לו מאד קשה (נפשית) לתת את הזרע בחדר בבית-החולים. השאלה שלי, האם אפשר להביא את הזרע מהבית? מישהי עשתה את זה? זה מקובל?

קייצית

New member
אפשר להביא בכוס מיוחדת ../images/Emo185.gif

שאלה קצת מוזרה ...
אנחנו אוטוטו מתחילים טיפול והבעלול כבר מוטרד מ"תפקידו" ואני אסביר. בטיפולים הקודמים, ביום השאיבה היה לו מאד קשה (נפשית) לתת את הזרע בחדר בבית-החולים. השאלה שלי, האם אפשר להביא את הזרע מהבית? מישהי עשתה את זה? זה מקובל?
אפשר להביא בכוס מיוחדת

עם חומר מהמעבדה ערב קודם, ואז צריך להביא תוך כמה שעות מהבית למעבדה בבוקר של השאיבה, לנו לקח להגיע מהבית כשעה וחצי בבוקר. גם זוגי היקר חטף דיכאון עמוק מהדרישה לפרוש לשרותים (מסריחים כפי שהוא הגדיר אותם) כאשר כל המסדרון יודע לאן הוא הולך ובשביל מה. אחת האחיות צעקה לו אפילו פעם (בבית חולים שהיינו בו יחידת ה- IVF מתנהלת לה מאחורי סורג ובריח ומי שרוצה דבר מה צריך לצלצל בפעמון) תוך כדי הצצה מעבר לדלת: "אתה רוצה שאביא לך חוברות יש לנו חוברות מצויינות..." פעם אחת בעלי ניסה לדבר עם מנהל היחידה (דוקא אליו ושוב באמצע המסדרון נפתח לבו...) שענה לו תשובה משפילה. - זה בסך הכל לא קל גם להם. בהצלחה בכל מקרה, ממליצע על הכוסית של המעבדה. קייצית

מחזקת את תשובתה של קייצית

שאלה קצת מוזרה ...
מחזקת את תשובתה של קייצית
במדיקל סנטר הרצליה גם כן ניתן לקבל כוסית הביתה, ולהגיע לשאיבה עם כוסית מלאה מהבית, בתנאי שזה ניתן טרי טרי לפני היציאה מהבית, ובתנאי כמובן שלא גרים רחוק מדי. תבדקי בבית החולים בו את מטופלת , האם קיימת שם אפשרות כזו. השאלה בהחלט לא מוזרה, זוהי בעיה מוכרת ויש לה פתרון !!

ורדה 1

New member
תלוי אצל מי הבעיה

שאלה קצת מוזרה ...
תלוי אצל מי הבעיה
כשהזרע תקין לחלוטין, אפשר לעשות את זה אם מגיעים תוך שעה. אם הדרך לוקחת יותר זמן, כדאי לקבל כוס מיוחדת (עם חומר - נדמה לי שנקרא מדיום). אם הבעיה שלכם היא בזרע, לדעתי כדאי בכל זאת להתגבר על הקשיים וההשפלה ולתת בבית החולים, או למצוא מישהו שגר קרוב אם מצליחים למצוא תירוץ מוצלח להוציא אותם מהבית או ללכת שם לשרותים. קצת קשה אבל שווה. ההבדל באיכות הזרע היא משמעותית. אני מדגישה: רק אם הבעיה היא בזרע

שיהיה לכם בהצלחה בטיפול הקרוב

שאלה קצת מוזרה ...
היכן שלא ינתן הזרע

תודה לכולן על התשובות ו....

היכן שלא ינתן הזרע
הבעיה היא בזרע ולכן אני אתקשר לבית החולים לשאול מה אפשר לעשות כדי להקל על התהליך אבל .... נכון לעכשיו אין טיפול ואני
!!! התקשרו אלי הבוקר מקופת-חולים "מכבי" והודיעו לי שאני יכולה להתחיל טיפול אבל לא בבית החולים שלי כי יש בינהם "סכסוך". נו באמת !!!! מה אני אמורה לעשות??? ללכת לבית חולים רחוק יותר כשיש לי שני ילדים בבית? ומה עם הרופאים שמכירים אותי ואת ההיסטוריה הרפואית??? מרגיז שבארץ שלנו צריך להילחם על הזכויות שלנו. אז זהו, אני מתכוונת להילחם ומקווה לא לפספס את התחלת הטיפול. תחזיקו לי אצבעות - יש לי שבוע וחצי להשיג אישור.

ורדה 1

New member
הסטוריה רפואית

הבעיה היא בזרע ולכן אני אתקשר לבית החולים לשאול מה אפשר לעשות כדי להקל על התהליך אבל .... נכון לעכשיו אין טיפול ואני
!!! התקשרו אלי הבוקר מקופת-חולים "מכבי" והודיעו לי שאני יכולה להתחיל טיפול אבל לא בבית החולים שלי כי יש בינהם "סכסוך". נו באמת !!!! מה אני אמורה לעשות??? ללכת לבית חולים רחוק יותר כשיש לי שני ילדים בבית? ומה עם הרופאים שמכירים אותי ואת ההיסטוריה הרפואית??? מרגיז שבארץ שלנו צריך להילחם על הזכויות שלנו. אז זהו, אני מתכוונת להילחם ומקווה לא לפספס את התחלת הטיפול. תחזיקו לי אצבעות - יש לי שבוע וחצי להשיג אישור.
הסטוריה רפואית
אני מאחלת לך שתצליחי לקבל אישור לבית החולים שהתחלת בו, אבל אם לא, רציתי ליידע אותך שעל פי החוק את זכאית לקבל צילום של כל התיק הרפואי שלך. אל תוותרי. זה יעזור לרופא החדש להתחיל מהמקום שבו הפסקת ולא לנסות הכל מהתחלה.

אוף!!!! כאילו שבלי ביורוקרטיה

אוף!!!! כאילו שבלי ביורוקרטיה
לא מספיק קשה לנו! מאוד מרגיז!!!!! כשפניתי לראשונה למשרד של מכבי להסדיר את ענייני ה-IVF, אמרו לי מראש שאין להם הסכם עם בילינסון, כך שלא אוכל לעבור שם את הטיפול. כמובן שזהו בהי"ח הקרוב ביותר אלי הביתה ולעבודה (ז"ל). בסופו של דבר החלטתי על אסותא, אבל את המעקבים - שהם לדעתי המאמץ הקשה ביותר בבקרים - עשיתי ברמת מרפא ברמת-גן, שהוא יחסית נוח לי לגישה בבוקר. אמנם זה לא 100% כשר וזה מסבך למכבי את הנהלת החשבונות אבל למעשה הכסף עובר מכיס אחד לכיס אחר, כך שזה בכל זאת התאפשר. אילולא הגעתי לסידור הזה היה בדעתי להקים מהומה ולהלחם. אני מאמינה שאם תעמדי על דעתך, תתעקשי ותביאי נימוקים משכנעים, תצליחי. בכולופן, זה מה שרמזו לי הפקידות שידיהן היו כבולות. על כל פנים, אין הרבה סיכויים שתוך שבוע וחצי תוכלי לפתוח תיק (עם כל הבדיקות וכו´) ולהתחיל בזמן טיפול בבי"ח אחר, כך שגם זה טיעון מוחץ! תבקשי לדבר אישית עם הרופא/ המחוזי/ת. נדמה לי שהרופאה שאחראית במכבי על IVF היא ד"ר רחל בכר. תנסי להגיע גם אליה. שיהיה בהצלחה, ותעדכני אותנו.

לימי5

New member
גם לנו יש בעיה בזרע ואנחנו מביאים

שאלה קצת מוזרה ...
מהבית בכוס הרגילה. אני מטופלת בהרצליה במדיקל וגרה בהרצליה אז לנו לוקח 15 דקות. לפני כן כשטופלנו באיכילוב גם הבאתי פעם אחת מהבית ואמרו להגיע תוך שעה. גם כוס רגילה. בהצלחה

אתן מ ק ס י מ ו ת../images/Emo25.gif תודה

מהבית בכוס הרגילה. אני מטופלת בהרצליה במדיקל וגרה בהרצליה אז לנו לוקח 15 דקות. לפני כן כשטופלנו באיכילוב גם הבאתי פעם אחת מהבית ואמרו להגיע תוך שעה. גם כוס רגילה. בהצלחה
אתן מ ק ס י מ ו ת
תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה