שאלה קצת מוזרה

yupy9

New member
שאלה קצת מוזרה

תגידו, מבאס אתכם לפעמים שאנשים ממש לא מבינים בכלל מה אתם עושים? אנשים שאין להם מושג מה זה תלת מימד אפילו לא טיפת הבנה והם לא יודעים להעריך בשיט מה שאתם עושים? זה קצת מבאס אותי לתת שירות (נגיד לאדריכל), שלא עובד עם תלתיסטים ולא נותן ללקוחות הדמיות ביום יום, ואני מדברת איתו ואין לו מושג מה המשמעות של מה אני עושה. הוא שאל למשל אם אני לוקחת פריטים "ומשתילה" אותם בתכנית
(ולא עזר שניסיתי להסביר שבתלת יוצרים הכל מאפס), אבל למי שלא ראה כנראה זה לא נתפס... או גרוע מזה שהוא משווה הדמיה במקס להדמיה באוטוקאד...

מיכאל ג

New member
זה עוד כלום

אני עובד בחברת תוכנה שבה החלר העיקרי במוצר הוא סימולציה תלת מימדית, ועדיין לחלק לא קטן מהאנשים בחברה, כולל לא מעט מתכנתים שעובדים על הסימולציה עצמה, אין מושג בשיט מה זה תלת מימד ואיך זה עובד בדיוק, אפילו אנשים שעובדים כבר שנים בחברה לא טרחו לבוא לאיזה חמש דקות ולהבין מה המשמעות של בניית מודל או יצירת אנימציה. היחידים שמתענינים הם הגיימרים והבוס.

eldarinn

New member
אין מה לעשות ../images/Emo6.gif

זה כמו שכלא אחד שלא מבין מרשה לעצמו לשאול שאלות כל בעל מקצוע שבאופן טבעי נדהם במקרה הטוב או מתעצבן מזה במקרה הגרוע. תעברי הלאה, אדריכלים זה גם ככה עם מיוחד...

למעלה