שאלה קצת מוזרה

pasiava

New member
שאלה קצת מוזרה

אני לומד על תופים כמעט חודשיים. יש לי שיעור אצל מורה פעם בשבוע וכל שאר הבוע אני מתאמן בבית. (עוד אין לי תופים אז זה על פאד אימונים אם אתם מכירים) בקיצור, היום בשיעור הרגשתי שהייתי ממש גרוע אחרי כמעט חודשיים שהרגשתי שאני כמעט כישרון מלידה. רציתי לשאול אם זה קורה כשמתחילים ללמוד? מתישהו יש נפילה קלה ומתגברים עליה? ואם, אם זה לא זורם חלק זה לא חייב לומר שאפשר לרדת מזה? זו בעצם מעין בקשה לכך שתנחמו אותי, כי זה די דיכא אותי כל היום... תודה=]

נעם55112

New member
פאד אימונים?

האם אתה או מישהו מהפורום יוכלו להסביר למה הכוונה?

pasiava

New member
אני אנסה בערך, אולי מישהו יוכל

להסביר יותר טוב. זה משטח, בערך בגודל תוף הסנר, שמתאמנים עליו על דברים כמו יסודות וקריאת תווים, כי הם דברים שלא חייבים בשבילם מע' גדולה. נותנים את זה למתחילים שעוד לא עובדים על מקצבים. אני התחלתי שבוע שעבר ללמוד מקצבים ואני עדיין על הפאד, אז הפאד משמש כהיי-אט וכסנר והרצפה היא באס
כן, זה מעפאן. זה גם עשוי מחומר שלא ממש שומעים את המכה של המקלות איתו, וזה עושה כמו קול של דפיקה על ספוג קשה או משהו כזה... מקווה שהסברתי טוב=]

itoosh2

New member
ברור שזה קורה...

ואני גם לפעמים כל כך נהנה מהשיעורים (כי אני כל כך אוהב את המורה שלי) שאני לא שם לב לרמה שלי... אבל תמיד היו לי שיעורים שהייתי עייף או כל דבר אחר שמשפיע וזה הוריד לי את היכולת... אם אתה מרגיש שטיפה נפלת... תנסה לגשת לשיעור הבא במצב רוח טוב ובמצב טוב ותראה את ההבדל... אני חייב להגיד לך שהמונחים והידע שאתה משתמש בהם רק אחרי חודשיים למידה הם מאוד יפים... בהצלחה בהמשך הדרך..

תראה,

כמו בכל דבר אחר בחיים, יש עליות וירידות, אתה צריך לקחת את הדברים הרעים שיש בנגינה שלך, ולנסות לשפר אותם, לא להיות בדיכאון מזה... וכן, זה קורה..

מרי לי

New member
זה קורה לכולם ותמיד וזה אפילו טוב..

תחשוב שיש מצב שתמיד היית כזה אבל רק היום הבנת את זה, וברגע שהבנת מה לא יוצא לך טוב, אתה מרוויח המון כי זה אומר שמהיום אתה יכול לתקן את עצמך לבד. מן הסתם, לא שמעתי אותך אז אני לא יודעת, אבל יש עוד אפשרות, יכול להיות שאתה טוב בהכל חוץ מדבר אחד מסויים, ועכשיו שהמורה שלך התקיל אותך, והעמיד אותך מולו, נכשלת... אבל אני לא מכירה מישהו שזה לא קרה לו הכי חשוב זה לא לוותר
תנסה אולי לקחת את זה מזווית אחרת, נגיד תעבוד על המכה שלך היום, או על הקצב, או על עוד דברים אחרים..... אולי תנסה רק להקשיב למקצבים חדשים היום, כי אולי סתם אין לך השראה..(או שהיום חשבת שאתה אלוהים...כמו שקורה לכולנו מדי פעם, ואז האגו ניסה לנגן וגילה שלא כ"כ יוצא לו....
) מוזיקאים הם אנשים חזקים
ברגע שוויתרת, חפש מקצוע חדש (TOUGH LOVE FOR YA...) אבל אנחנו תמיד פה כדי לעודד זו מטרת הפורום בסופו של דבר יאללה.... כתבתי מגילה

למעלה