שאלה קצת מורכבת הייתי אומרת..

Eskorbuto

New member
שאלה קצת מורכבת הייתי אומרת..

אז ככה, התקבלתי לאוניברסיטה בפילדלפיה (תואר ראשון)..שלחתי להם כבר את כל הטפסים לקבלת הטופס של ה - I-20 ואני עדיין מחכה לו..בכל מקרה יש לי כמה שאלות לגבי ויזת סטודנט.. אני נולדתי בונצואלה..והגעתי לפה לפני 5 שנים..עשיתי בגרות והכל, וכל זה על תקן תיירת. אין לי אזרחות ישראלית, למרות שאני יהודייה, פשוט לאבא שלי יש עוד מפעל בונצואלה וונצואלה לא דוגלת בשתי אזרחויות וזה המצב.. עכשיו..מה קורה לגבי הויזת סטודנט? יעשו לי בעיות עם זה שאני מגישה בקשה דרך הארץ למרות שאני לא אזרחית? יעזור לי עם עורך דין יטפל בנושא? עורך דין מומחה לענייני ארה"ב כמובן.. או אולי עדיף להגיש את הבקשה לויזת סטודנט דרך ארה"ב כבר? אני לא יודעת בדיוק איך זה הולך וכמה זמן לוקח העסק הזה..אמרו לי בערך חודש-חודשיים..הלימודים מתחילים בספטמבר.. מה אתם ממליצים? להגיש בקשה פה? לפנות לעורך דין? (תתנו לי מספרי טלפון של אנשים שאתה מכירים ויכולים לעזור לי) מחכה לתשובות.. תודה מראש.

טל ר

New member
לגבי ויזת סטודנט אינני בטוח

אך לגבי ויזת מבקר, האמריקאים דורשים שהבקשה תוגש לנציגות במדינה בה את תושבת קבע. ראי קישור לדף הסבר בנושא. טל

Eskorbuto

New member
ממ..

הייתי כבר באתר שם..וקראתי הכל, אבל לא רשום שם בקשר לארץ מוצא ואיפה אני אמורה להגיש בקשה?? ואבא שלי קיבל פה בארץ ויזה ל10 שנים גם במצב של תייר רק לידע כללי.. מישהו אחר יכול לעזור ולפרט קצת יותר בבקשה? תודה מראש

למש שלא תשיגי כמה מספרי טלפון

של עורכי דין (מ-ספר טלפון או האינטרנט) ותתחילי לגשש... אני חושבת שאחרי 2-3 שיחות את כבר תביני פחות או יותר במה מדובר. אולי כולם ירצו להפגש איתך תמורת סכום כסף ואולי כבר בטלפון יוכלו לתת לך את הכיוון. בכל מקרה זה נראה לי הכי חכם כי אנשים פה לא נראה לי היו בסיטואציה כמו שלך ואם ינסו לעזור לך אולי זה רק יבלבל אותך. אם את לא בטוחה לגבי עורך דין אם הוא טוב או לא אז אני מאמינה שאחרי כמה שיחות כבר תיקלטי מי רציני ומי לא ממש. זה הרבה עבודה אבל זה שווה את זה נראה לי...

Eskorbuto

New member
ממ..

יש לך איזה טלפון של עורך דין שמטפל בזה?? כמה זמן כל התהליך הזה אמור לקחת לדעתך?? פשוט הלימודים מתחילים בספמטבר, עדיין לא קיבלתי את ה - I-20 ..אני אמורה לקבל בקרוב אבל..חודש הבא אולי או לא יודעת בדיוק..אז אני דיי בלחץ.. תודה מראש.

אני ממש מצטערת לאכזב...

למזלי נולדתי עם אזרחות אמריקאית ככה שלא הייתי צריכה להתמודד עם בעיה כזו או דומה... אבל תחפשי בספר טלפונים... ואולי יש פורום אחר בתפוז של עורכי דין אולי תשאלי שם...

Eskorbuto

New member
תודה..אולי מישהו חוץ ממך יכול לעזור

מישהו כאן מכיר עורכי דין שמתעסקים בענייני אשרות לארה"ב? או טיפים אחריםם למצב שלי.. תודה מראש

Eskorbuto

New member
תודה דורון! ולעדי..שאלה

על איזה עורך דין התכוונת? תוכלי לתת קישור בבקשה? או שזה אותו אחד שדורון כתב? תודה מראש.

למעלה