שאלה קצת מחוץ לנושא אבל לא ממש

רינהב

New member
שאלה קצת מחוץ לנושא אבל לא ממש

אני נמצאת בחודש הראשון להריוני הרבה שנים חיכינו להריון הזה. יש לי דימומים. נבדקתי אצל הרופא ולדעתי הגישה שלו מתנשאת הוא אמר שאני יכולה ללכת לעבודה כרגיל אני יודעת שבמצבים כאלו אומרים לשכב שכיבה מוחלטת בבית או בבית חולים. העבודה שלי מאוד מאומצת ואני מרגישה שאם אאבד אאת ההריון הזה לא אסלח לא לעצמי ולא לרופא אני רוצה לנוח . אבל אני חייבל להמציא לעבודה אישור למחלה שלי מה ניתן לעשות?

סוף טוב

New member
תעשי מה שאת מרגישה

אני חושבת שאם זה מה שאת מרגישה-אז אל תלכי לעבודה.לרופאים יש נטיה להתיחס להריון כך,אבל לדעתי מצפונך הוא שצריך להיות נקי.שאת תדעי שאת עושה את המקסימום! אצלי גם הרופא אמר שלא צריך לשכב אבל הסכים לאשר לי מה שרק רציתי מבחינת אישורי מחלה.אפשר גם ללכת לרופא משפחה.

anatgri

New member
הלב אכן יאמר לך מה לעשות

לכי לפי רחשי ליבך, לימדי להקשיב לגופך ולמה שהוא משדר. בדר"כ הרןפאים אומרים את מה שאומרים כי בחודש כזה ממילא אין סיכוי להציל משהו אם הוא מתרחש... אבל למען ההרגשה שלך עדיף לשכב בכדי שלא יהיו רגשות אשם אם חלילה...

חיזוק

ראשית אני רוצה לאחל לך בהצלחה והריון תקין וקל. אני מסכימה לשתי האחרות. גם מבחינת לעשות איך שאת מרגישה וגם מהבחינה שהוא לא הרופא היחיד. את יכולה לפנות לרופא נשים אחר להתיעץ וגם לרופא המשפחה...

הי רינה

אני חושבת שאת יכולה להרגע. זה מאוד שכיח שיש דימומים בתחילת ההריון , במיוחד בזמן שהמחזור היה אומר להופיע. לי זה קרה בשני ההריונות כל פעם חודשים. בפורום הריון ולידה יש דיון על כך ואת מוזמנת לבוא ולהרגע. שיהיה בהצלחה וחג שמח לכולם. טל הריון ולידה

למעלה