שאלה קצת מטומטמת

roigr

New member
שאלה קצת מטומטמת

מישהו יודע למה ומאיזה חומר/ים נוצר הקרום של התה כשהוא מתקרר ? תודה. נ.ב - ברכות למנהלות. לא ידעתי שגם אתן שולטות ביד רמה בפורום משלכן.
 

lightflake

New member
ייתכן שבמיצוי של החומר הצמחי שעובר חליטה

מתפרק חומר (אולי חלבוני) שעולה מעלה לפני המים פשוט כיוון שמשקלו הסגולי קל יותר משל המים, ושם על פני המים, (אולי עקב המגע עם החמצן באויר אבל לא חייב), המולקולות נקשרות ויוצרות קרום עדין. איך חשבת על שאלה כזו?
 
למעלה