שאלה קצת מטומטמת...

שאלה קצת מטומטמת...

בתור אחד שמחשיב את עצמו מעריץ שרוף של הסדרה הייתי אמור לדעת מזמן את התשובה לשאלה הזאת וזה קצת מביש שאני לא יודע... אז הנה השאלה שלי: למה קוראים לסינדיקט הסינדיקט ומה בכלל פירוש המילה הזאת?

SABRINA X

New member
חח

אל תדאג גם אני שרופה מוות על הסידרה ולא יודעת למה ומי זה בכלל...חח

Ice Age

New member
בכל מקרה, לענייננו

הסינדיקט הוא פשוט התאגדות של כמה אנשים מחוץ לממשלה האמריקאית, שקמה בעקבות ההתרסקות ברוזוול. מטרתה היתה "לטפל" בנושא החייזרים בדיסקרטיות, ולהחליט מה לעשות לגבי הפלישה של החייזרים. הם גם נקראו majestic 12 במקומות אחרים, ויש כאלה שטוענים שהקבוצה הזו אכן קיימת. היא לא המצאה של כריס קרטר.

SABRINA X

New member
מה?

איזה התרסקות ברוזולל? בשנת 1954 אם חמשת החוצנים? פתחו בעיקבותה את ה"בלו בוק " באהר"ב... אבל לא שמעתי על סינדיקט....רגע אתם מדברים על הסידרה או על המציאות? כי אני על המציאות

את זה אני כבר יודע

אני יודע הכל על הסינדיקט ועל מג'סטיק12, השאלה שלי הייתה למה קוראים להם ככה? ומה פירוש השם? לא ענית לי על השאלה אבל תודה על העזרה בכל זאת.

scoutlavie

New member
לפי מילון וובסטר

שהוא דרך אגב מעולה, התרגום החופשי שלו זה קבוצה חזקה של אנשים שפועלת מחוץ למערכת לביצוע פעולות שונות , כמו למשל קבוצת פשע מאורגן. פה הכוונה שהם לא ממש פועלים הרי במסגרת הממשלה , אלא יותר בעצמם, כדי לעצור את פלישת החזירים. אם אתה רוצה לבדוק בעצמך, המילה היאsyndicate

milki123

New member
סינדיקט

קשה לספר על הסינדיקט מבלי לגלות מה יקרה בהמשך בעלילות מאלדר וסקאלי אחרי עונה 3. נ.ב: פלישת החזירים :) אהבתי.

למעלה