שאלה קצת מטופשת

מאיהק

New member
שאלה קצת מטופשת

קיבלתי את הטייפון החדש וכמובן הלכתי להצתייד בכל הדברים הדרושים- ופה מגיעה השאלה האם אתם משאירים את המעיל/כפפות/קסדה בארגז או שלוקחים איתכם? מצד אחד לא בא לי להגיע מסורבלת לכל מקום מצד שני רק הכפפות והמעיל לבדם עלו לי קרוב ל- 700 שקל. אשמח לשמוע מה אתם עושים. תודה מאיה

mr-j

New member
תלוי כמה כסף יש לך...

הארגז הינו חברו הטוב ביותר של הערס המשועמם - מכה קטנה-מקסימום מברג והוא פתוח - ומי יודע איזה הפתעות יש בפנים...אולי אילן קופרמן השאיר שם משהו - אני באופן אישי לא משאיר כלום בארגז (ואם היה אפשר הייתי מכניס גם את היתוש לבית) צאי מנקודת הנחה שמה שנשאר בארגז -לא ממש בטוח שישאר שם (כמו שלא בטוח שהדו"ג שמחובר אילו ישאר - יש יותר מדי חארות שמסתובבים בלילה בחוץ לגבי הכפפות הן נכנסות לכיסי המעיל (יחד עם הנייד\ארנק\סיגריות\מפתחות כך שלא צריך פאוץ) וחוץ מזה את תמיד יכולה לדפוק כניסה לפאב התורן עם המעיל והקסדה - ושיקום הגבר שיגיד שבחורה עם אופנוע זה לא סקסי אה- ותתחדשי J

™asper©

New member
אצלי זה הולך ככה...

בגדול, דין תא קסדה מתחת למושב כדין ארגז, תמיד יכול להיפרץ. כשאני בעבודה, אז אני לא משאיר כלום בקטנוע כי פשוט יש לי ארון לדברים בעבודה. כשאני בלימודים, משאיר את המעיל בתא הקטנוע והקסדה איתי. לפעמים כשממש לא נוח להסתובב עם קסדה אז אני נועל את הקסדה יחד עם המנעול כשהיא מונחת על המושב והמנעול עובר דרך הג'נט האחורי, את הקסדה אני מכסה בכיסוי יעודי לה...(כבוד לרפליקה של סקוט ראסל). זה הכל תלוי בכמה יקר לליבך הציוד הנ"ל, הקסדה שלי די ישנה ולא שווה הרבה כך שאין לי בעיה להשאיר אותה לחסדי העוברים ושבים, בחורף זה כבר סיפור אחר...

טוב ויפה. מנצל את ההזדמנות לקרוא:

אל תשאירו את הקסדה קשורה קרוב לריצפה. נכון, בדיוק מהסיבה הזו. ואם זכרוני אינו מטעני לפני כמה שנים סיפר גיל קופטש הדגנרט על הנאתו מביצוע המעשה בעצמו. ראו הוזהרתם.

ch561

New member
כן כך הוא אמר

היתה כתבה בעיתון והוא אמר שמי שקושר קסדה לאופנוע הוא משתין בתוכה

xofer

New member
6 שנים לא פרצו לי ארגז

באזור חולון-בת-ים-דרום ת"א.

נו מה? אם משתינים על הכיסוי והמנעול

לא ישתינו בקסדה? לי ממש לא משנה איזה יונק החליט לזרזף מצינוריתו. מהולך על ארבע ועד דמוי אדם חסר זנב - פישה זה פישה.

be_roo

New member
שאלה שגם רציתי לשאול

וכמובן תיארתי שיהיו דיעות לכאן ולכאן. בבית כמובן אין לי שום כוונה להשאיר שום דבר בארגז. כשתתחיל שנת הלימודים יש לי שתי אופציות, להשאיר בארגז, או לשכור לוקר ממש בבניין של הפקולטה ולאחסן שם את המעיל והקסדה. כשיגיע הזמן אני אברר עלות ונוחות של הלוקרים ואז אחליט. בנסיעה למקומות אחרים, כאשר הולכים להסתובב וזה מסורבל להסחב, ישאר בארז, אבל אם סתם יושבים איפשהו אין לי בעיה שהכל יהיה מונח לידי. ימים יגידו.

medwow

New member
במשך שנתיים...

הושארה קסדה + מעיל בארגז של הקטנוע למספר שעות כל יום. למרות שהיה מדובר בחניה מול רכבת ארלוזרוב, הארגז לא נפרץ וגם לא היה נסיון פריצה. רק אציין שתמיד כשהייתי משאיר את הקטנוע הייתי מכסה אותו. "מה שלא רואים, לא רוצים לקחת"

be_roo

New member
אולי באמת נכסה, מה שטוב לאוטו

טוב גם לזבוב (טפו טפו טפו). למרות שבענייני הסיכוי פריצה אני די סקפטית. נחלון ברכב של אחותי נופץ בצהרי יום שישי באמצע שכונת מגורים שבשעה זו רחובותיה מלאים בהורים וילדים שחוזרים מבית הספר.

medwow

New member
עבד עם כל הדו"גים שהיו לי

וחוץ מזה גם חוסך את הכאב לב של להשאיר את הכלי לחסדי השמש הישראלית או לחילופין לחסדי הגשם. שומר על הצבע, צמיגים, ריפוד וכו'. זו גם טרחה מאוד קטנה וגם הכיסויים לא תופסים נפח אחסון. מה גם שברגע שמעבירים את המנעול דרך הכיסוי זה גם קצת מציק למי שרוצה לפרוץ.

מאיהק

New member
אנחנו כניראה באותה דילמה

אני מחנה ממש ליד השומרים באוני' מתוך הנחה שאם הם שם דבר לא יקרה לטייפון המקסים שלי. הבעיה היא במקומות אחרים ובבית. בכל מיקרה היום כבר לקחתי את המעיל והכפפות איתי. אולי גם הקסדה תצטרפ בהמשך.

rgb

New member
הנחה בעייתית...

גם אני נהגתי להשאיר דברים בארגז כשהחניתי באוניברסיטה. השומרים לא עזרו, ככל הנראה. ערב אחד, לפני שנתיים, כשחזרתי לקטנוע, הארגז כבר לא היה עליו (זה היה ארגז שניתן לשליפה, הגנב עקר אותו איכשהו). מאז אני לא משאיר אף פעם שום דבר בארגז, ונסחב עם תיק/קסדה/מעיל לכל מקום. נקודה נוספת שכדאי לשים לב אליה היא להשתדל שלא יראו שאת מכניסה משהו לארגז, כי "גנב, אם קוראים לו, בא".

shaiby

New member
שלוש שנים גרתי בלוקר בפקולטה להנדסה

היה אחלה. מעיל, קסדה, חליפת גשם (רטובה. איחס....) הכל נדחף שם. הרבה יותר נעים מאשר להיסחב עם הכל מאולם הרצאות לאולם הרצאות. שווה בהחלט את ההשקעה (כמה עשרות שקלים לסימסטר. לפני 4 שנים).

למעלה