שאלה קצת מצחיקה

Shame in you

New member
שאלה קצת מצחיקה

היי רציתי לשאול משהו על עמדותיכם לגבי נשיקות צרפתיות רק אתי העניין הזה דוחה במיוחד? אני נרתעת מכל סוג של מגע מיני/רומנטי, אבל אני יכולה להבין איזה כיף אנשים מוצאים נניח בהתכרבלות במיטה ביחד...או אפילו בסקס אבל נשיקות?! מעולם לא הבנתי מה מוצאים בזה. זה דבר דוחה ולא נעים לחלוטין. גם כשאני רואה זוג מתנשק בטלוויזיה אני מעבירה מרוב גועל. אם אני רואה זוג מתנשק לידי בלייב, בא לי לשבור לו את הראש. גם אתם חשים ככה?

snoopytush

New member
ניסיתי רק פעם אחת...

תוצאה: לשון מזכירה חילזון רירי תגובה:איכס............. צפייה בטלויזיה בנשיקה: תוצאה: תלוי אם זה רומנטי או רואים לעומק תגובה: רומנטי אההה
רואים לעומק יאק..........

HH husa

New member
זה לא סניטרי ?

אם את יכולה להבין מה אנשים מוצאים ב סקס אז את לא א מינית. הגועל מסקס ונשיקות הוא הגועל הפיסי מכל גור זר שנכנס אליך , בין אם זה אוכל לא טוב או ליכלוך או זבוב שנכנס לאף או אוזן.. ? אם יש לך סף גועל נמוך זה לא קשור במין.

Shame in you

New member
יש לי אכן סף גועל נמוך

אני אישית לא יכולה למצוא הנאה בסקס, אבל אני יכולה להבין את ההנאה שאנשים מוצאים בקרבה של גוף אחר, לא משנה מהי הפעולה שהם עושים איתו. ואני אכן א מינית, לחלוטין. לילה טוב.

גם אני יכולה להבין מה אנשים מוצאים בסקס

או מה חובבי פרחים מוצאים בפרחים. עם שניהם אני לא מזדהה.

HH husa

New member
זה לא סניטרי ?

אם את יכולה להבין מה אנשים מוצאים ב סקס אז את לא א מינית. הגועל מסקס ונשיקות הוא הגועל הפיסי מכל גור זר שנכנס אליך , בין אם זה אוכל לא טוב או ליכלוך או זבוב שנכנס לאף או אוזן.. ? אם יש לך סף גועל נמוך זה לא קשור במין.

p019

New member
דווקא לעיניין

היה לי דיון עם שני חברים מיניים על הנושא. הוא עלה בעיקבות דיון על אם לאכול מצלחת של מישהוא אחר (צלחת שמישהו השאיר על שולחת בקפיטריה לדוגמה) זה מעגיל או לא. ואז הבחור שציין שהוא לא חושב שזה מגעיל שאל את הבחורה שטענה שזה מגעיל אם היא לא חושבת שלנשק מישהו שרק הכרת זה יותר או פחות מגעיל. אני חושבת שהם הסכימו אם תפיסת עולמי שהסיבה שרוב הדברים שקשורים מין לא נראים להם מגעילים זה כי יש להם צורך בסיסי. כמו שאני בתוחה שבתנאי רעב מתעימים אני לא יחשבו פעמים שלאכול אוכל מצלחת של מישהו שאני לא מקירה זה מגעיל. הבעיה היא שאחרי כל הסרטים והסדרות והספרים והתרבות בכללות שאנו חיים בה - אנחנו מצפים להבעת אהבה בעזרת נשיקות. כך שכבר לא ברור מה טיבעי לנו ומה החדירו לנו טיפין טיפין בחברה שבה אנו חיים

HH husa

New member
שיש בחילה גם אוכל טעים

נראה מגעיל , וזמנית לא מינים. ואם את אותו אדם היו מכירים זה היה פחות מגעיל ? אני לא מסכים שלא ברור מה טבעי וכו ; יש בילבול נכון , ברם עדיין יש אינטואציה מה אציל ומה המוני וגס. גם נשיקה א מינית עם קרוב משפחה זה מגעיל... יש אנשים שליטוף חיות מגעיל אותם.. אם לא נגעלים ממישהו זה אומר שיש קשר אינטימי איתם. אנשים שאוכלים ציפורנים או מנשקים את עצמם או כל דבר אחר , לא נגעלים מעצמם. תינוקות נגעלים פחות ממוגרים כי הם לומדים מה זר ומה מוכר (אוכל רעל וחידקים קרוב משפחה מניקה וכו). לא תמיד א מינים נגעלים ממין זה רק מוזר עבורם , שמעתי שאנוקרסים הרבה פעמים נגעלים גם ממין או כי זה מזכיר אוכל או בגלל איבוד החשק שחלשים.

מקמיקא

New member
קצת לא קשור ../images/Emo13.gif

אבל אני חייב להודות שהיו תקופות בחיי, שאם הייתי רואה מישהו משאיר צלחת מלאה בסנטר, הייתי בכיף יושב ואוכל את מה שנשאר
לזכותי ייאמר שהיו לי כמה תקופות מוזרות וכמה חברים הזויים בחיי.

אני די אדישה

לא נעים לי לראות זוגות מתנשקים, כי אני מרגישה שאני חודרת לפרטיות שלהם. כמו אדם שעומד עירום באמצע הרחוב, גם אם זה לא מגרה, זה לא נעים. והרי ה"צרפתית" שב"נשיקה צרפתית" בא לתאר את החושניות והאינטימיות שבה. לגבי עצמי, אין לי שום צורך בזה, אבל אני לא חושבת שזה יגעיל אותי. אני חושבת שנשיקות הן קצת כמו סיגריה, פעולת ביניים לגיטימית בחברה שהיא לא דיבור, ולא שתיקה. לפחות אצל חלק מהאנשים. זה גם מנהג, כמו להביא שוקולד, רק שהוא יותר מוטמע. ואם זה כיף לנפשות הפועלות, אז למה לא.

AL212

New member
זה הרבה פחות מגעיל

אותי מסקס. אם יש לי רגשות עמוקים כלפי אדם אחר, זה יכול להיות סקסי. בלי רגשות זה לא מושך אותי להתנשק. אבל אם האדם השני לא מספיק אסתטי, אני אוותר על זה בכל מקרה. במקרים מסויימים זה יכול להיות ממש מגעיל, ובד"כ לא נוח לי להתבונן בזוג מתנשק.

מקמיקא

New member
אני דווקא חושב שזה אחד מהדברים היותר נפלאים

זה סוג של ביטוי של קרבה ואינטימיות ואהבה, וכשמתנשקים עם מישהי (או מישהו) שאתה באמת רוצה להתנשק איתו (וגם שיודע לנשק ולא עושה לך שואב אבק על הפרצוף...), זאת הרגשה נפלאה וממש מחממת. הנשיקה הראשונה שלי היא אחת מהזכרונות היותר טובים שלי, בתור אחד מהרגעים היותר רומנטיים שחוויתי.

Berethor

New member
מסכים עם כול מילה

וגם יש לי הרגשה שהבחורה היא א רומנטית, לא א מינית.

Berethor

New member
זה באמת מצחיק, ואף אירוני

זה באמת מוזר שבחורה 'א מינית' שנרתעת מכול מגע מיני/רומנטי, יכולה להבין כיף של סקס אבל לא יכולה להבין אקט רומנטי של נשיקה. אנני חושב שזה דוחה אם הדבר נעשה עם האדם הנכון, ואף לא צריך משיכה מינית בשביל זה, נשיקה היא מחווה רגשית יותר ממינית. אגב אני מסכים אתך לגבי דבר אחד, התנשקות בציבור היא אקט מגונה ולא תרבותי, אני מאשר לך לשבור להם תראש.

למעלה